Οι φωτογραφίες της Jennifer Aniston με bikini είναι αυτές ακριβώς που πρέπει να δεις σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι φωτογραφίες της Jennifer Aniston με bikini είναι αυτές ακριβώς που πρέπει να δεις σήμερα

Διακοπές με τον σύζυγο της

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πάρα πολλά για την Jennifer Aniston και τον γάμο της με τον Justin Theroux και δεν σου κρύβουμε πως έχουμε αρχίσει να αγχωνόμαστε λιγάκι. Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε να ακούσουμε πριν φύγει το 2017 είναι πως το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Και αν αναρωτιέσαι γιατί, να ου πούμε πως δεν είναι καθόλου απίθανο, μιας και φήμες αναφέρουν πως οι δυο τους περνούν μια κρίση.

Το διάσημο ζευγάρι βέβαια τώρα επανασυνδέθηκε μετά από πολύ καιρό -έμεναν χωριστά όλο αυτό το διάστημα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του- στο Μεξικό, όπου και απαθανατίστηκαν στο Cabo San Lucas που θα περάσουν την πρωτοχρονιά. Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να ξεχάσεις για λίγο ό,τι άκουσες μόλις για το ζευγάρι και να εστιάσεις στις παρακάτω φωτογραφίες.

Σε αυτές που απαθανατίζουν -έστω και με κάποια δυσκολία- την Jennifer Aniston να φορά bikini. Και έχουμε την εντύπωση, πως είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που την βλέπουμε να ποζάρει έτσι. Μαζί της ήταν φυσικά και ο σύζυγος της Justin, αλλά και ο φίλος τους Jason Bateman μετά της συζύγου του Amanda Anka. Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την 48χρονη ηθοποιό πίσω από κάτι φυτά την στιγμή που προσπαθούσε να φτιάξει το μαγιό της και έχουμε να σε ρωτήσουμε το εξής: βλέπεις κι εσύ τους τρομερούς καλλίγραμμους κοιλιακούς της;

4799927000000578 0 image a 4 1514447458526 1

Δες κι αυτό: Ορίστε; Χωρίζουν η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux;