Μόλις ανακοινώθηκε! Η Sarah Jessica Parker θα είναι η παρουσιάστρια στα βραβεία των Golden Globes

Μόλις ανακοινώθηκε! Η Sarah Jessica Parker θα είναι η παρουσιάστρια στα βραβεία των Golden Globes

Και σίγουρα δεν το περίμενες

Επιτέλους έχει σχεδόν φτάσει αυτή η μεγάλη μέρα που θα πραγματοποιηθούν τα φετινά βραβεία των Golden Globes και έχουμε παραπάνω από έναν λόγο για να χαμογελάμε και να ανυπομονούμε! Οι φετινές Χρυσές Σφαίρες θα έχουν άρωμα από Sex and the City και Carrie Bradshaw, αφού η κεντρική παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Sarah Jessica Parker.

Το Us Weekly επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή και οι απανταχού θαυμάστριες της κάπου σε μια γωνία χειροκροτούν από χαρά. Οι Sarah Jessica Parker και Edgar Ramirez θα παρουσιάσουν τη μεγάλη βραδιά, ενώ στο ζευγάρι θα κάνουν παρέα και άλλα γνωστά ονόματα του Hollywood που θα ανέβουν στη σκηνή για να μοιράσουν ή να πάρουν κάποιο βραβείο, όπως ο Tom Hanks, η Nicole Kidman, η Meryl Streep και άλλοι.

Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν στις 11 Δεκεμβρίου, ενώ η 75η απονομή θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου του 2018. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως μετράμε αντίστροφα τις ημέρες μέχρι εκείνο το βράδυ για να δούμε τη Sarah Jessica Parker λαμπερή και απαστράπτουσα επάνω στη σκηνή.