Η Katie Holmes στην πιο chic και sexy εμφάνιση που περίμενες όλο το 2017

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Katie Holmes στην πιο chic και sexy εμφάνιση που περίμενες όλο το 2017

Πόσο μας αρέσει να τη βλέπουμε έτσι χαμογελαστή

Στην τελευταία ανασκόπηση που κάνουμε για το 2017 κρατάμε πολλά από τα καλά που συνέβησαν στον κόσμο του Hollywood και μέσα σε αυτά ήταν και η επιβεβαίωση της σχέσης της Katie Holmes με τον Jamie Foxx. Εντάξει μπορεί να τους πήρε μερικά χρόνια για να το παραδεχτούν, όμως πλέον δεν αποφεύγουν -τόσο- τις κάμερες και κάνουν αρκετά συχνά κοινές εμφανίσεις.

Το 2017 ήταν αναμφίβολα η χρονιά της Katie, η οποία πλέον είναι ερωτευμένη και με τη βούλα και δεν ντρέπεται καθόλου να το πει. Ανήκει στην κατηγορία με τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και όπως καταλαβαίνεις μόνο καλά έχουμε να πούμε για εκείνη. Γι’ αυτό και αυτές οι γραμμές θα είναι μία μνεία στην 39χρονη ηθοποιό, η οποία μετά από έναν ολόκληρο χρόνο έκανε μία από τις πιο sexy και chic εμφανίσεις της.

Εσύ τώρα μπορεί να φαντάζεσαι κάποιο κολλητό μίνι φόρεμα ίσως, αλλά συγνώμη γιατί θα πρέπει να αλλάξεις τελείως κατεύθυνση από αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Ένα κομψό πουα midi φόρεμα σε κόκκινο σκούρο χρώμα επέλεξε η Katie για να παρευρεθεί στα εγκαίνια του Black Tap στο Las Vegas.

47A2974C00000578 0 image m 61 1514616683841

Μακιγιάζ σε γήινους τόνους, αλλά με έντονα μάτια και ένα απλό χτένισμα στο κοντό μαλλί της ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το look της και μας έκαναν να την χειροκροτούμε όρθιες και με τα δύο χέρια. Εύγε Katie, το 2018 σε θέλουμε ακόμη πιο τολμηρή και sexy!