Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, το διάσημο ζευγάρι κάνει την πρώτη του εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, το διάσημο ζευγάρι κάνει την πρώτη του εμφάνιση

Δείχνουν τόσο ερωτευμένοι

Την φετινή χρονιά η γνωστή τραγουδίστρια θα την θυμάται για πολλά χρόνια ακόμη, αφού στα 24α γενέθλια της ο σύντροφος της, της έκανε το καλύτερο δώρο. Γονάτισε μπροστά της, της έδωσε ένα πανέμορφο δαχτυλίδι και εδώ και μία εβδομάδα είναι κι επίσημα αρραβωνιασμένοι. Σίγουρα είναι μικροί να μιλούν για γάμο, όμως στο Hollywood όλα είναι πιθανά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το διάσημο ζευγάρι πριν από δύο ημέρες στο Los Angeles όπου πιθανότατα είχαν βγει βόλτα -ίσως και κάποια ψώνια- και αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση τους μετά την είδηση του αρραβώνα τους. Η Meghan Trainor και ο αρραβωνιαστικός της, Daryl Sabara, έκαναν την βόλτα τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που τους απαθανάτιζαν σε κάθε τους βήμα.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια ήταν πολύ casual ντυμένη με φούτερ, κολάν και αθλητικά παπούτσια και το ίδιο ισχύει και για τον σύντροφο της, ο οποίος ήταν λίγο πιο τολμηρός από τη Meghan και αποφάσισε να βάλει μια καλοκαιρινή βερμούδα. Παρά το γεγονός μάλιστα πως ο φωτογραφικός φακός βρισκόταν συνεχώς από πίσω τους, εκείνοι φάνηκε να μην δίνουν ιδιαίτερη σημασία και να μην πτοούνται από το τόσο στενό μαρκάρισμα.

47A099B300000578 5222273 image a 1 1514601434279

Πιστεύεις θα έχουμε σύντομα γάμο στο Hollywood;