Έξαλλη! Η Kendall Jenner απαντά στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης και «κλείνει» στόματα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξαλλη! Η Kendall Jenner απαντά στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης και «κλείνει» στόματα

Ε, ήταν υπερβολικό είναι η αλήθεια

Εδώ και ένα 24ωρο φήμες θέλουν και την Kendall Jenner να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, με τα tabloids να παίρνουν φωτιά, έπειτα από την ανάρτηση του μοντέλου με την φουσκωμένη κοιλίτσα. Αν γνωρίζεις καλά την Kendall θα ήξερες από την αρχή πως αυτό ήταν ένα ψέμα και μάλλον είχε παραφάει.

Και δεν θα το πιστέψεις, αλλά αυτό ακριβώς συνέβη. Η 23χρονη καλλονή -ένεκα και των ημερών που διανύουμε- έφαγε λίγο παραπάνω αυτές τις ημέρες και απλά στην selfie αυτό φάνηκε στην κοιλιά της, η οποία ήταν ελαφρώς πρησμένη/φουσκωμένη. Βέβαια πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να βγάλουν τη νεαρή Jenner έγκυο με τα νεύρα της να γίνονται κυριολεκτικά κρόσια.

Όπως καταλαβαίνεις δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι ασχολίαστο και απαρατήρητο όλο αυτό και φυσικά έδωσε την δική της απάντηση μέσω του Twitter account της, στεναχωρώντας μάλλον αρκετό κόσμο.

«Εντάξει, μου αρέσουν απλά τα bagels», έγραψε η 23χρονη στην ανάρτηση της διαψεύδοντας οριστικά και κατηγορηματικά οποιαδήποτε φήμη εγκυμοσύνης πλανήθηκε στον αέρα.