Ωπ, τι έχουμε εδώ; Η διάσημη ηθοποιός όχι μόνο έχει νέο σύντροφο, αλλά είναι και φουλ ερωτευμένη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ωπ, τι έχουμε εδώ; Η διάσημη ηθοποιός όχι μόνο έχει νέο σύντροφο, αλλά είναι και φουλ ερωτευμένη

Είναι αυτό το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Έχει περάσει ένας χρόνος -και κάτι μήνες- από τότε που γνωστή ηθοποιός χώρισε από το επί τρία συναπτά έτη σύντροφο της, Jamie Strachan. Δεν θα σου κρύψουμε πως στεναχωρηθήκαμε αρκετά, γιατί και πολύ αγαπημένο (μας) ζευγάρι ήταν και πολύ απρόσμενα έγινε όλο αυτό. Πλέον όμως έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε, αφού η νεαρή ηθοποιός, όχι μόνο έφτιαξε και πάλι την ζωή της, αλλά οι γονείς της γνωρίζουν ήδη τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Ο λόγος για την Dakota Fanning, η οποία απαθανατίστηκε στο Los Angeles το πρωί της Πέμπτης παρέα με το καινούργιο σύντροφο της, Henry Faye. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε καθόλου ποιος είναι ο νεαρός, όμως στις φωτογραφίες φάνηκε ιδιαίτερα όμορφος και γοητευτικός.

dakota fanning boyfriend henry frye hang with her family 01

Καθ΄ όλη την διάρκεια της βόλτας τους περπατούσαν χεράκι-χεράκι και αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε γιατί τόσο καιρό κρατούσε κρυφή την σχέση της; Θα μας πεις βέβαια πως μπορεί να μην ήθελε να δώσει στα μέσα τροφή για τα προσωπικά της ζητήματα και πραγματικά αυτό θα ήταν μια πολύ καλή κίνηση. Οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και η Dakota σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε πως ο τρόπος που προτιμά να γνωρίζει κάποιον είναι σαν φίλο και έπειτα ό,τι είναι να έρθει θα έρθει.

Σωστή τη βρίσκουμε την Dakota και ελπίζουμε η μαμά της που τους συνόδεψε στη βόλτα να εγκρίνει το ειδύλλιο αυτό.