Η Κατερίνα Καινούργιου λέει «αντίο» στο 2017 με μία εμφάνιση πιο sexy από ποτέ

Η Κατερίνα Καινούργιου λέει «αντίο» στο 2017 με μία εμφάνιση πιο sexy από ποτέ

Και πολύ μας αρέσει

Όταν βλέπουμε την Κατερίνα Καινούργιου η αλήθεια είναι πως θέλουμε να πούμε πολλά πράγματα για εκείνη. Είναι ένα από αυτά τα κορίτσια της ελληνικής showbiz που συνδυάζει ομορφιά, γλυκύτητα και καλοσύνη ταυτόχρονα. Θα μπορούσες άνετα να την χαρακτηρίσεις ως το κορίτσι της διπλανής πόρτας, το οποίο μεταλλάσσεται ανάλογα με την περίσταση.

Φυσικά και της δίνουμε πάντα 12αρι στην βαθμολογία όταν πρόκειται να κάνει κάποια επίσημη βραδινή έξοδο, αφού το outfit της την χαρακτηρίζει απόλυτα και την αναδεικνύει από την κορυφή ως τα νύχια. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως για να αποχαιρετίσει μία χρονιά που ήταν σίγουρα επιτυχημένη, θα το έκανε μόνο με μία super sexy και chic εμφάνιση.

Εχθές το βράδυ διασκέδασε σε νυχτερινό μαγαζί της πρωτεύουσας, όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες και η selfie που κοινοποίησε λίγο πριν μας πει «αντίο» το 2017 ήταν ακριβώς αυτό. Και sexy και chic ταυτόχρονα. Ένα μίνι φόρεμα σε silver απόχρωση με ένα ζωνάκι στη μέση και over the knee δερμάτινες ψηλοτάκουνες μπότες, επέλεξε η Κατερίνα και αλήθεια πιστεύουμε πως ήταν μία από τις πιο ωραίες της εμφανίσεις.

«Υπάρχουν πολύ, πολύ καλύτερα πράγματα μπροστά, από όσα αφήνουμε πίσω. Αντίο 2017....2018 ανυπομονώ για σένα ?? #happynewyear #2017ending #newyearnewbeginnings #happygirl
Μέσα απ’ αυτό το μαγικό κουτί σας εύχομαι καλή χρόνια αγάπες μου !✨», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και τα likes έπεσαν βροχή.