Η οικογενειακή φωτογραφία των Kardashians και η σπόντα της Kourtney για την απουσία της Kylie Jenner

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η οικογενειακή φωτογραφία των Kardashians και η σπόντα της Kourtney για την απουσία της Kylie Jenner

Απούσα και πάλι η νεαρή star

Τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά τώρα τελευταία στην οικογένεια Kardashian. Ενώ είναι μια αρκετά μεγάλη οικογένεια (και όπου να ‘ναι θα προστεθούν και άλλα μέλη σε αυτή) στις οικογενειακές φωτογραφίες εξακολουθούν εδώ και καιρό να λείπουν κάποια άτομα. Και η Kourtney αυτήν τη φορά δεν το άφησε ασχολίαστο το γεγονός αυτό, αφού άφησε ένα υπονοούμενο στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

Όπως κι εσύ θα παρατήρησες για μία ακόμη φορά και σε μία ακόμη ανάρτηση η Kylie Jenner απουσίαζε από την ομαδική φωτογραφία και αυτό, λόγω της εγκυμοσύνης της, την οποία η star, εξακολουθεί να κρατάει κρυφή. Στην οικογενειακή Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία που κοινοποίησε η 38χρονη star ήταν όλες οι αδερφές μαζί με την μητέρα τους Kris, αλλά και τις μικρές North και Penelope.

Μετά τις κάρτες της Kim, η Kylie έλειπε και από αυτήν τη φωτογραφία, παρά το γεγονός πως έδωσε το παρών στο πάρτι της μητέρας της για τα Χριστούγεννα. «Όταν δεν βρίσκεις τα υπόλοιπα μέλη τη οικογένειας για μια φωτογραφία», έγραψε στη λεζάντα η Kourtney, προκαλώντας τα διάφορα σχόλια του κόσμου.


https://www.instagram.com/p/BdWJe0ojkJc