Μάλλον κάτι δεν πήγε και πολύ καλά με αυτήν τη φωτογραφία της Lourdes

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μάλλον κάτι δεν πήγε και πολύ καλά με αυτήν τη φωτογραφία της Lourdes

Δες την φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις στο Instagram

Η κόρη της Madonna είναι γνωστό πως δεν της αρέσει και πολύ να παραποιεί τη φύση και γενικότερα τον τρόπο με τον οποίο είμαστε φτιαγμένοι και γι’ αυτό πάντα φροντίζει να αφήνει τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό βέβαια, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι και πολύ φυσιολογικό και αν μας ρωτάς είναι και κομματάκι αντιαισθητικό.

Η Lourdes έβγαλε μια φωτογραφία με την μητέρα της και κοιτάζοντας την, θα καταλάβεις κι εσύ πως κάτι έχει πάει πολύ λάθος σε αυτήν τη λήψη. Η Madonna κοινοποίησε στο Instagram account της μία φωτογραφία με την 21χρονη κόρη της, στην οποία κάθεται η μία πάνω από την άλλη και εκεί παρατηρείται και αυτό το παράδοξο για το οποίο μιλάμε.

Η Lourdes αγκαλιάζει την διάσημη μαμά της και όπως έχει σηκώσει τα χέρια της, βλέπουμε πως μάλλον ξέχασε να κάνει κάπου αποτρίχωση. Θύμισε κάτι από την πρόσφατη φωτογράφηση της Gigi Hadid για το Love Magazine, όπου κι εκεί παρατηρείται κάποια τριχοφυΐα στην περιοχή της μασχάλης της. Δεν λέμε δικαίωμα της είναι να εμφανίζεται όπως θέλει και όπως νιώθει πιο άνετα, αλλά είναι αρκετά άσχημο και αντιαισθητικό όλο αυτό.

«Είμαστε έτοιμες για σένα 2018», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της η Madonna χωρίς να κάνει μνεία στην απόφαση της κόρης της να μην ξυριστεί.