Το νέο trailer του Fifty Shades Freed έχει πολλά κρυμμένα μυστικά που δεν ήξερες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το νέο trailer του Fifty Shades Freed έχει πολλά κρυμμένα μυστικά που δεν ήξερες

Και πρέπει να το δεις asap

Η νέα χρονιά εκτός από γεννητούρια και αρραβώνες μας φέρνει την ημέρα των ερωτευμένων και το τρίτο και τελευταίο μέρος από το sequel της ταινίας Fifty Shades of Grey. Φέτος ο έρωτας της Anastasia Steele με τον μυστηριώδη κύριο Grey ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, αφού το ζευγάρι παντρεύεται. Αν έχεις διαβάσει βέβαια τα βιβλία, ξέρεις πως δεν θα δούμε μόνο τον γάμο τους, αλλά πολύ περισσότερα πράγματα τα οποία ίσως έχεις ξεχάσει ή δεν πάνε στο μυαλό σου.

Στο νέο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε υπάρχουν πολλά κρυμμένα μυστικά που δεν ήξερες. Στο βίντεο που θα δεις παρακάτω υπάρχουν σκηνές που η Anastasia (aka Dakota Johnson) παλεύει για την ζωή της εναντίον του πρώην αφεντικού της και stalker Jack Hyde (aka Eric Johnson, όχι δεν έχουν καμία συγγένεια), ενώ και ο Jamie Dornan δεν μας αφήνει παραπονεμένες, αφού είναι πολλές οι σκηνές που τον βλέπουμε να κυκλοφορεί ημίγυμνος (από τη μέση και πάνω φυσικά).

Φυσικά η πιο κορυφαία σκηνή, είναι το στιγμιότυπο που η Anastasia Steele μαθαίνει πως είναι έγκυος. Δες το τρέιλερ παρακάτω και βεβαιώσου πως στις 8 Φλεβάρη θα βρίσκεσαι σε κάποιο σινεμά με μπόλικα ποπ-κορν για να το δεις.