Ο Charlie Sheen αντεπιτίθεται

Ο Charlie Sheen αντεπιτίθεται

Η ανακοίνωση της αντικατάστασης του Sheen από τον Ashton Kutcher στο «Two and a Half Men» δεν έμεινε ασχολίαστη από τον διαβόητο ηθοποιό. Και πως θα μπορούσε άλλωστε, όταν έχεις να κάνεις με την «Βίαιη Τορπίλη της Αλήθειας»;

Πριν δυο μέρες ανακοινώθηκε κι επίσημα από την παραγωγή της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Two and a Half Men», πως ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Charlie Sheen στο ρόλο του αλκοολικού και γυναικά «Charlie», θα είναι ο Ashton Kutcher.

Ο Sheen δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει, με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο σε αυτό το νέο, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως δεν έχει τίποτα προσωπικό με τον Kutcher, ίσα ίσα τον θεωρεί ταλαντούχο ηθοποιό, αλλά η σειρά είναι καταδικασμένη να «βουλιάξει».

«Ο Kutcher είναι αξιαγάπητος και ένας καταπληκτικός κωμικός... Για μισό λεπτό όμως. Το ίδιο είμαι κι εγώ!», είπε ο Sheen, συνεχίζοντας με μια κατά μέτωπο επίθεση στην παραγωγή της σειράς, «Απόλαυσε το show, Αμερική. Απόλαυσε το να βλέπεις ένα 2.0 του demo κάθε Δευτέρα, καλώς ήρθατε πίσω», υπονοώντας πως συγκεκριμένες ηλικίες κοινού στις οποίες απευθυνόταν, θα σταματήσουν να βλέπουν το σόου μετά από αυτή την αλλαγή.

Η «Τορπίλη της Αλήθειας» του Sheen όμως δεν σταμάτησε εκεί, παίρνοντας μαζί της και τον δημιουργό και παραγωγό της σειράς –καθώς και νέμεση του ηθοποιού- Chuck Lorre «Απόλαυσε τον πλανήτη Chuck, Ashton. Δεν υπάρχει αέρας, γέλιο, πίστη ή αγάπη εκεί πέρα».