Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που περάσε

Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που περάσε

Πολλά μπορούν να κάνουν οι celebrities μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά ακόμα περισσότερα να πουν.

Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα ήρθε η ώρα να κάνουμε την εβδομαδιαία απογραφή των πιο αστείων, γραφικών, περίεργων, εξωφρενικών και ακατανόητων πραγμάτων που βγήκαν από τα στόματα διάφορων «μεγάλων» ονομάτων της διεθνούς showbiz. Απολαύστε.

Simon Cowell (για το γεγονός πως θα «επανασυνδεθεί» με την συνάδελφο-κριτή του Paula Abdul από το American Idol, για την αμερικάνικη εκδοχή του Britain's X Factor): «Δεν μπορώ να πιστέψω πως το λέω αυτό –μου έχει λείψει πάρα πολύ».

Lady Gaga (δίνοντας συμβουλές στον παίκτη του American Idol, Scotty McCreery, σχετικά με το πως να κρατά το μικρόφωνο): «Αυτή είναι η κοπέλα σου... Κρατάς το στόμα σου σε αυτό το μικρόφωνο σαν να εξαρτάται η ζωή σου από αυτό, διαφορετικά αυτή η σκύλα θα σε παρατήσει».

Kate Hudson (για το πως προτιμά να αποκαλεί τον σύντροφο και μέλλοντα πατέρα του παιδιού της, Matthew Bellamy): «Μου φαίνεται παράξενο να τον λέω «αρραβωνιαστικό», προτιμώ το «baby daddy». Έτσι, θα είναι ο «baby daddy» μου μέχρι να γίνει ο «αντρούλης» μου».

Marg Helgenberger (η πρωταγωνίστρια του CSI Miami για την εμπειρία της με τον, για ένα επεισόδιο, συμπρωταγωνιστή της, Justin Bieber): «Μάλλον δεν θα έπρεπε να το πω αυτό, αλλά είναι ένα παλιόπαιδο».

Chelsea Handler (η διάσημη ηθοποιός, κωμικός και παρουσιάστρια, σχολιάζει το πως αντιμετώπισε τη χειρονομία του 50 Cent, όταν εκείνος της έστειλε διάφορα πανάκριβα δώρα): «Ειλικρινά δεν μου αρέσουν τα δώρα από ράπερς, γενικώς, μιας και δεν είμαι πόρνη».

Matthew Morrison (ο πρωταγωνιστής του «Glee» εξηγεί γιατί δεν πρόκειται να αφήσει την «πρωινή δουλειά του», τώρα που έβγαλε το πρώτο του μουσικό άλμπουμ): «Μου δίνεται η ευκαιρία να χαμουρεύομαι με την Gwyneth Paltrow. Γιατί να μην το διασκεδάζω; Είναι μια καλή μέρα στο γραφείο».

Eric Dane (ο γοητευτικός γιατρός «Mark Sloan» του Grey's Anatomy σχολιάζει με μια μόνο φράση την επιρροή που έχει πάνω του η ενός έτους κόρη του): « Της ανήκω».