Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Το διάσημο ζευγάρι σε μία σπάνια κοινή του εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Το διάσημο ζευγάρι σε μία σπάνια κοινή του εμφάνιση

Ένα από τα πολύ αγαπημένα μας ζευγάρια

Είναι παντρεμένοι για πάνω από έξι χρόνια τώρα και παρά τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν μέσα στο 2017, το διάσημο ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και πιο ερωτευμένο από κάθε άλλη φορά. Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πολύ σπάνιες, όμως όταν αποφασίζουν να το κάνουν είναι σαν να τους βλέπουμε για πρώτη φορά.

Ο Daniel Craig και η Rachel Weisz δείχνουν ακόμη τρομερά ερωτευμένοι και αυτό δεν κρύβεται τόσο εύκολα. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης την Τρίτη μετά από πάρα πολύ καιρό. 0 49χρονος ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο μακρύ παλτό -ήταν το μόνο εμφανές στην φωτογραφία- και μας έδειξε για μία ακόμη φορά πόσο gentleman είναι, αφού εκτός από τα δικά του πράγματα κουβαλούσε και της καλής του.

47B5AA7600000578 5230305 Strapping Daring to impress the 007 thespian carried the luggage a 52 1514944912809

Η 47χρονη Rachel από την άλλη, φορούσε κι εκείνη ένα παρόμοιο μαύρο παλτό, το γεγονός όμως πως επέλεξε να κάνει την έξοδο της τελείως αμακιγιάριστη αφενός την ανέβασε πιο πολύ στα μάτια μας, αφετέρου μας απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο κούκλα είναι και γιατί αποτελεί μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς.

Και οι δύο ηθοποιοί φορούσαν μαύρα γυαλιά, πιθανότατα θεώρησαν πως μπορούσαν να περάσουν ινκόγκνιτο από τα αδιάκριτα βλέμματα, ωστόσο όταν αυτό δεν συνέβη δεν φάνηκε να έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με τον φωτογραφικό φακό και την κάμερα που τους ακολουθούσε. Δεν θυμόμαστε ποια ήταν η τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί, αλλά χαιρόμαστε που δεν ισχύει καμία από τις φήμες χωρισμού που είχαν κυκλοφορήσει.