Ο γιος της Σοφίας Καρβέλα έγινε δύο ετών και εκείνη ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία του

Ο γιος της Σοφίας Καρβέλα έγινε δύο ετών και εκείνη ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία του

Μα είναι ένας γλύκας

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια η Σοφία Καρβέλα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με τον Θανάση Πανουργιά και από τότε η οικογένεια τους είναι πιο πλήρης, πιο αγαπημένη και πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά. Η γνωστή στυλίστρια και κόρη της διάσημης και μοναδικής Άννας Βίσση, έχει τρελή αδυναμία στους γιους της και φροντίζει να μας το δείχνει συχνά-πυκνά μέσω του Instagram account της.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως μία τόσο μοναδική και σημαντική μέρα για εκείνη όπως η σημερινή, δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί χρόνια πολλά στον γιο της, μέσω των προσωπικών της social media. Η Σοφία, ανέβασε στο προσωπικό της Instagram account μία φωτογραφία του μικρού Νέστωρα, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά στον μικρό μου Νέστωρα. Σήμερα γίνεται δύο ετών. Το πιο μικρό, άτακτο και αξιολάτρευτο άτομο που ξέρω».

Ο μικρός γλυκύτατος Νέστωρας στην φωτογραφία ποζάρει μόνος του με φόντο τη φύση και εμείς θέλουμε κυριολεκτικά να μπούμε στην οθόνη και να του τσιμπήσουμε τα κατακόκκινα αυτά μαγουλάκια. Χρόνια πολλά λοιπόν να τα εκατοστήσει.


https://www.instagram.com/p/Bdhh5QyhFcB