Kάποια έφαγε πολύ στις Γιορτές ή είναι η ιδέα μας; Η star και τα… παραπανίσια της κιλά

Γωγώ Φούντα
Kάποια έφαγε πολύ στις Γιορτές ή είναι η ιδέα μας; Η star και τα… παραπανίσια της κιλά

Αυτή την κοιλίτσα σίγουρα δεν την είχε

Είναι ένα κορίτσι ομολογουμένως ταλαιπωρημένο. Όχι από τη ζωή, πώς θα μπορούσε άλλωστε είναι star του Hollywood, αλλά από τον έρωτα ο οποίος δεν κάνει διακρίσεις. Η αλήθεια είναι, ότι στα ερωτικά της ένα θεματάκι το έχει, μιας και τελευταία βιώνει χωρισμούς και επανασυνδέσεις με τον ίδιο πάντα άνθρωπο.

Και τώρα, η αγαπημένη Jennifer Lawrence εμφανίζεται στους δρόμους του Los Angeles, ντυμένη απλά και άνετα, με… μία κοιλίτσα να ξεπροβάλει από το κοντό της μπλουζάκι. Λογικά έγκυος δεν είναι, αλλά μάλλον έφαγε λίγο περισσότερο στις γιορτές, όπως σχολιάζουν τα ξένα μέσα.

Η Lawrence είναι γνωστή για την απέχθειά της στις δίαιτες και τη γυμναστική, ενώ σχολιάζει πάντα με χιούμορ την αγάπη της για το φαγητό. Εμείς πάλι πιστεύουμε ότι είναι μια χαρά, και ότι όπως κάθε διάσημη κυρία, έτσι και η ίδια, γνωρίζει ότι όποτε θελήσει να χάσει κιλά, μπορεί να το καταφέρει αμέσως.

47C4E5D300000578 0 image a 3 1515118842803

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εμάς μας αρέσει να βλέπουμε και πιο κανονικούς ανθρώπους και όχι μόνο γυναίκες με προδιαγραφές μοντέλου.