BirthdayThrowback: Η παιδική φωτογραφία του Σάκη Ρουβά που δεν είχες δει

BirthdayThrowback: Η παιδική φωτογραφία του Σάκη Ρουβά που δεν είχες δει

Και σίγουρα δεν έχει αλλάξει καθόλου

Οι δύο τελευταίες μέρες, είναι ημέρες χαράς και γιορτής για την οικογένεια Ρουβά – Ζυγούλη, αφού δύο άτομα μέσα στην οικογένεια έχουν τα γενέθλια τους. Η χθεσινή ημέρα ανήκε δικαιωματικά και αποκλειστικά στην μικρή Αριάδνη, η οποία έγινε πέντε ετών και η Κάτια Ζυγούλη της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο και η σημερινή είναι αναμφίβολα και αδιαμφισβήτητα η μέρα του Σάκη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής όλων των κοριτσιών (κυρίως) σήμερα έχει γενέθλια και φρόντισε να μας το υπενθυμίσει μέσα από το Instagram account του, κοινοποιώντας μια παιδική του φωτογραφία. Ένα ενσταντανέ από την πρώτη του φωτογράφηση συγκεκριμένα, όπως έγραψε και στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση του.

Ο Σάκης Ρουβάς γίνεται σήμερα 46 ετών και πραγματικά σε καμία περίπτωση δεν δείχνει την ηλικία του. Στην birthdaythrowback photo πάντως (όπως ο ίδιος την ονόμασε) είναι ένα πραγματικά γλυκύτατο μωράκι και ομολογούμε πως σε αυτήν τουλάχιστον την ηλικία δεν μοιάζει με κανένα από τα τέσσερα παιδιά του. Είναι όμως ένας γλύκας!

Happy birthday Σάκης!


https://www.instagram.com/p/BdkDdncFkoo