Την παιδική φωτογραφία της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, δεν την περίμενες με τίποτα

Την παιδική φωτογραφία της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, δεν την περίμενες με τίποτα

Μόλις πριν από 25 χρόνια

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι ένα από τα κορίτσια της ελληνικής showbiz που αγαπάμε και θαυμάζουμε πολύ και ας μας την πήρε μακριά η Νέα Υόρκη, όπου και κατοικεί το τελευταίο διάστημα με τον σύντροφο της Πάνο Βλάχο. Το διάσημο και γλυκό ζευγάρι εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσουν τις γιορτές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Και σε μία από τις επισκέψεις της στους συγγενείς της η Ιωάννα έκανε την έκπληξη και ανέβασε μία φωτογραφία που δεν περίμενες με τίποτα να δεις. Και όχι γιατί δεν το ήθελες, αλλά γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήσουν προετοιμασμένη. Η όμορφη ηθοποιός πήγε στο σπίτι της γιαγιάς της και εκεί την είδε, την γλυκύτατη αυτή φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας.

Από ότι φαίνεται, όταν ήταν μικρή της άρεσε πολύ το μπαλέτο και πιθανότατα όταν τη ρωτούσαν τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει, εκείνη απαντούσε μπαλαρίνα. Για την γιαγιά της όμως, 25χρόνια μετά παρέμεινε αυτό το μικρό κοριτσάκι που λάτρευε το μπαλέτο.

«Και μπαίνεις μεσα στο δωμάτιο της γιαγιάς ... και βλέπεις τι αναμνήσεις έχει επιλέξει να κρατήσει... Ε ναι λοιπόν , τουλάχιστον για τη γιαγιά μου θα ειμαι πάντα μια πρίμα μπαλαρίνα! #throwback#ballet #balletdancer #childhood#memories #blastfromthepast #grandma#stories #home», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της συγκεντρώνοντας πλήθος like και σχολίων.


https://www.instagram.com/p/BdfqDKghdS0

Δες και αυτό: Όλγα Φαρμάκη: Το κορίτσι του Survivor 2 το γνωρίζεις πολύ καλύτερα απ’ όσο νόμιζες