Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει yoga στην Ινδία και η φωτογραφία της έχει «σπάσει» το Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει yoga στην Ινδία και η φωτογραφία της έχει «σπάσει» το Instagram

Πόσο κορμάρα είναι επιτέλους;

Αν υπήρχε ένα ταξίδι που λατρέψαμε πολύ αυτά τα Χριστούγεννα, ήταν η απόδραση της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη στην Ινδία. Το ζευγάρι -λάτρεις των ταξιδιών και οι δύο- φρόντισε να μην μας αφήσει παραπονεμένους και δεν σταμάτησε λεπτό να μας δείχνει όμορφες στιγμές και εικόνες από τον μαγευτικό αυτόν προορισμό.

Κάθε φορά που οι δυο τους μπαίνουν σε αεροπλάνο, ξέρουμε πως θα ταξιδέψουμε κι εμείς μαζί τους και αυτό ακριβώς κάναμε την μία εβδομάδα που το ζευγάρι έμεινε στην Ινδία. Το πρόγραμμα της Χριστίνας βέβαια δεν θα μπορούσε να μην περιέχει και yoga μέσα -από τις αγαπημένες της συνήθειες- γι’ αυτό και μας χάρισε την παρακάτω φωτογραφία.

Το πρώτο μάθημα yoga για το 2018 δεν το είχε φανταστεί καλύτερο η Χριστίνα και η αλήθεια είναι ούτε κι εμείς. Μας είχε λείψει πολύ να τη δούμε να φοράει το μαγιό της και να κάνει αυτές τις πολύ δύσκολες -ομολογουμένως- ασκήσεις. Στον Άγιο Δομίνικο το καλοκαίρι δεν σταματούσαμε λεπτό να χαζεύουμε το Instagram account της.

Όπως ακριβώς συνέβη και με αυτήν τη φωτογραφία δηλαδή. Πόσο υπέροχο σώμα έχει αυτό το κορίτσι πια;

«1st yoga session of the year couldn’t have been any better: “Sunset yoga by the beach in Goa, India” ?‍♂️ ?????????? #feelinggrateful #yogalover #beachyoga #tripodheadstand #outdooryoga #yogisparadise #india #goabeach #goa #namaste», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία της και τα likes έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/BdlBLINhY2I

Δες και αυτό: Η Χριστίνα Μπόμπα πήγε για ψώνια στην Ινδία και δεν πάει ο νους σου τι αγόρασε