Είναι αυτό το βίντεο, η στιγμή που η Kylie Jenner ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτό το βίντεο, η στιγμή που η Kylie Jenner ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της;

Θα μάθουμε πολύ σύντομα

Λίγες ημέρες πριν το 2017 μας αποχαιρετίσει οριστικά η Khloe Kardashian ανακοίνωσε κι επίσημα την εγκυμοσύνη της, για την οποία ακούγαμε περίπου από τα μέσα Σεπτέμβρη. Η ανάρτηση της στο Instagram έσπασε κάθε ρεκόρ, ενώ οι fans της δεν σταμάτησαν να της σχολιάζουν, να της κάνουν ερωτήσεις και να της εύχονται.

Φυσικά όμως παραμένει μετέωρη η εγκυμοσύνη της Kylie Jenner και η επιβεβαίωση αυτής. Υπάρχει όμως ένα βίντεο τα τελευταία 24ωρα, το οποίο πιθανότατα είναι η στιγμή που η νεαρή star ανακοινώνει στην οικογένεια της, την εγκυμοσύνη της. Το νέο teaser για τα επερχόμενα επεισόδια του KUWTK είναι γεμάτο εκπλήξεις.

«Επειδή όταν πρόκειται να γίνουν ανακοινώσεις η οικογένεια κάνει τα νέα να φαίνονται πολλά και «μεγάλα» χρειαζόμαστε και την Κυριακή και την Δευτέρα για να το καλύψουμε», ακούγεται να λέει ο αφηγητής. Στο βίντεο φαίνονται κάποια μέλη της οικογένειας και συγκεκριμένα οι Kourtney, Kim και Khloe να κάνουν facetime με την Kylie, η οποία μοιάζει να είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι.

Η Khloe έχει ήδη ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και έχει επιβεβαιώσει πως αυτό θα το δούμε και μέσα από τη σειρά, ωστόσο η εκείνη της Kylie μένει ακόμη με πολλά ερωτηματικά. Πρόκειται άραγε για την στιγμή που η Khloe κάνει την δική της ανακοίνωση ή μήπως η Kylie μας έχει κάποια έκπληξη;



Διάβασε και αυτό: Επιτέλους! Ο Travis Scott μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner