Είναι επίσημο! Η Gwyneth Paltrow επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Brad Falchuk

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι επίσημο! Η Gwyneth Paltrow επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Brad Falchuk

Ήταν 23 Νοέμβρη όταν η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuk αρραβωνιάστηκαν έπειτα από τρία χρόνια σχέσης. Και επιτέλους είναι επίσημο η διάσημη ηθοποιός επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της και εξήγησε σε συνέντευξη της τους λόγους που αποφάσισε να παντρευτεί και δεύτερη φορά.

Η 45χρονη ηθοποιός και ο 46χρονος παραγωγός του American Horror Story έδωσαν από κοινού μία δήλωση στο Good Morning America, η οποία δημοσιεύθηκε το πρωί της Δευτέρας. «Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που συναντηθήκαμε αυτήν την εποχή της ζωής μας, όταν οι συλλογικές μας επιτυχίες και αποτυχίες μπορούν να χρησιμεύσουν ως δομικά στοιχεία για μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση», έγραψαν στη δήλωση που δημοσίευσαν.

gwyneth paltrow goop magazine brad falchuk 01

Ο Brad και η Gwyneth εμφανίστηκαν επίσης στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού Goop. Η διάσημη ηθοποιός σε συνέντευξη της επίσης αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση της να παντρευτεί για δεύτερη φορά. «Προσωπικά, προσπάθησα να δεχθώ πόσο πολύπλοκη και ρομαντική μπορεί να είναι η αγάπη. Αποφάσισα να το επαναλάβω, όχι μόνο επειδή πιστεύω ότι βρήκα τον άνθρωπο με τον οποίο ήθελα να είμαι, αλλά γιατί αποδέχτηκα τις ευκαιρίες που μου έδωσε η ζωή με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες της».

Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτόν το γάμο.