Είναι αυτό το νέο -και απρόσμενο- ζευγάρι του Hollywood;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτό το νέο -και απρόσμενο- ζευγάρι του Hollywood;

Αν ναι μας αρέσει πολύ

Μια νέα σχέση φαίνεται πως αρχίζει να βλέπει το φως στην άκρη του τούνελ και το Hollywood βρίσκεται σε έναν όμορφο και γλυκό αναβρασμό. Ευτυχώς η νέα χρονιά μέχρι στιγμής μας φέρνει ευχάριστα νέα και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει πολύ. Το «νέο» ζευγάρι λοιπόν πυροδότησε τις φήμες αυτές στην βραδιά των Χρυσών Σφαιρών και έκτοτε μας έχει αφήσει με την αγωνία. Είναι ή όχι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Ο ηθοποιός του Stranger Things, David Harbour και η Alison Sudol, που πρωταγωνιστεί στο Fantastic Beasts, αποτελούν πιθανότατα το νέο μας ζευγάρι με την τελευταία κοινή τους εμφάνιση να γίνεται στις 7 Γενάρη στο Golden Globes. Μπορεί οι δυο τους να μην περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί –αυτό και αν θα ήταν αποδεικτικό στοιχείο- ωστόσο εθεάθησαν να φτάνουν μαζί, με το ίδιο όχημα και να κάθονται και δίπλα δίπλα.

GettyImages 902701624

Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly οι δύο stars έγιναν μαζί τσακωτοί και στο πάρτι του Netflix, αλλά και στο tea party των Bafta Awards στις 6 Γενάρη. «Σε ένα από τα πάρτι έφυγαν πιασμένοι χέρι-χέρι και η Alison τον πείραζε και αστειευόταν μαζί του», ανέφερε μία πηγή. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως δεν χρειαζόμαστε κάποια άλλη απόδειξη για να πειστούμε πως αυτοί οι δύο είναι μαζί και φουλ ερωτευμένοι.

Διάβασε και αυτό: Aσφαλώς... αστειεύεται: Η τραγουδίστρια μεταμόρφωσε το κορμί της μέσα σε μόλις 6 εβδομάδες