Άδοξο τέλος; Ο σύντροφος του supermodel και τα τρυφερά τετ-α-τετ του με άλλη γυναίκα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άδοξο τέλος; Ο σύντροφος του supermodel και τα τρυφερά τετ-α-τετ του με άλλη γυναίκα

Σκούρα τα πράγματα στην γνωστή οικογένεια

Όταν διαβάζεις «γνωστή οικογένεια» μόνο μία σου έρχεται στο μυαλό και φυσικά αναφερόμαστε σε αυτήν ακριβώς που κατάλαβες. Μπορεί βέβαια το supermodel να σε μπέρδεψε λίγο, όμως μόνο μία στην οικογένεια αυτήν έχει ακολουθήσει καριέρα μοντέλου. Ναι, αναφερόμαστε στην Kendall Jenner και φυσικά στην σχέση της με τον NBAer, Blake Griffin.

Απ’ ότι φαίνεται η σχέση τους είχε (έχει; ) άδοξο τέλος, αφού η 22χρονη καλλονή και ο φίλος της μάλλον έχουν χωρίσει. Και αν δεν έγινε ήδη, θα γίνει πολύ σύντομα και συγκεκριμένα μόλις η Kendall μάθει πως ο Blake εθεάθη με μια μελαχρινή γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, όσο εκείνη πέταγε από Los Angeles για Μιλάνο.

482C99E800000578 5272875 The romance between Kenbdall Jenner 22 and Blake Griffien 28 who m 12 1516062582264

Το διάσημο ζευγάρι που είναι μαζί από το καλοκαίρι -αλλά άργησε να το παραδεχτεί- μοιάζει να περνά μια κρίση στη σχέση του. Σύμφωνα με πληροφορίες του People, ο 28χρονος μπασκετμπολίστας έδωσε το παρόν στο Soho Malibu το Σαββατοκύριακο, μόνο που δεν ήταν με την Kendall (λογικό αφού εκείνη ήταν στο Μιλάνο). Απ’ ότι φαίνεται υπάρχει ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στη νεαρή Jenner.

Μία άλλη πηγή μάλιστα ανέφερε, πως δεν έχουν χωρίσει και πως απλώς κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους αλλά δεν το πιστεύουμε και πολύ γιατί με την μελαχρινή οπτασία δεν έδειχναν να είναι και πολύ φίλοι -σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες-. Το σίγουρο είναι ένα, πως αργά ή γρήγορα θα μάθουμε ακριβώς τι συμβαίνει.

Διάβασε επίσης:

Η δήλωση της Kris Jenner στο KUWTK που πρόδωσε κι επίσημα την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner

Aποκάλυψε το φύλο του μωρού; Η... γεμάτη μυστήριο εμφάνιση της Kate Middleton