Η Meghan Markle έλαβε το πρώτο της βασιλικό δώρο και σίγουρα δεν πάει ο νους σου τι είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle έλαβε το πρώτο της βασιλικό δώρο και σίγουρα δεν πάει ο νους σου τι είναι

Τι πιστεύεις πως πήρε δώρο η μέλλουσα σύζυγος του Harry;

Εχθές το Cardiff της Ουαλίας και κάτοικοί του έζησαν μία από τις πιο όμορφες στιγμές, αφού ο πρίγκιπας Harry και η μέλλουσα σύζυγος του (και σε λίγο καιρό Δούκισσα του Sussex), Meghan Markle, έκαναν μια βόλτα στην πόλη. Φυσικά ο κόσμος τους περίμενε όλο χαρά και ενθουσιασμό, ενώ άκουσαν μουσικούς να τους παίζουν μουσική, τους διάβασαν ποιήματα και ήρθαν σε επαφή με τους κατοίκους της πόλης.

Και κάπου εκεί, στη διάρκεια της επίσκεψής τους, έγινε γνωστό και το πρώτο βασιλικό δώρο που δέχθηκε η Meghan Markle και ο Harry. Σύμφωνα με πληροφορίες της Telegraph, το δώρο δόθηκε από ένα ανώνυμο άτομο, στα τέλη Νοέμβρη που το ζευγάρι γιόρταζε τον αρραβώνα του.

Η Meghan έκανε το ντεμπούτο της στον ετήσιο κατάλογο των δώρων που έλαβαν μέλη της βασιλικής οικογένειας, με μια ποδιά που δόθηκε στον Δούκα του Cambridge για να μεταβιβαστεί στο ζευγάρι. Ο William είχε πραγματοποιήσει μια ατομική επίσκεψη στη Φινλανδία τον Νοέμβριο, ενώ ο αδελφός του και η Meghan γιόρταζαν τον αρραβώνα τους στο Λονδίνο.

Οι λεπτομέρειες είναι λίγες προς το παρόν, σημειώνοντας ότι απλά παραλήφθηκε από τον Δούκα «εκ μέρους του Πρίγκιπα Harry της Ουαλίας και της κας Meghan Markle». Φυσικά δεν θα αναφερθούμε στο κομψό ντύσιμο της ηθοποιού ξανά, μιας και εδώ μπορείς να βρεις όλες τις λεπτομέρειες για το τι ακριβώς φορούσε.

Διάβασε ακόμη:

Η χαρακτηριστική κίνηση που κάνει συνέχεια η Meghan Markle και τι φανερώνει για το χαρακτήρα της