Παρασκήνια, λεπτομέρειες και αποκλειστικές δηλώσεις από το χτεσινοβραδινό «Dancing with the stars» που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό

Παρασκήνια, λεπτομέρειες και αποκλειστικές δηλώσεις από το χτεσινοβραδινό «Dancing with the stars» που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό

Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η αποχώρηση του Γιώργου Γερολυμάτου στο Dancing With The Stars. Αν και η απόδοσή του ήταν σε αρκετά καλά επίπεδα, οι τηλεθεατές και η κριτική επιτροπή έκρινε αυστηρά τον τραγουδιστή και οι δηλώσεις του στο Queen.gr δείχνουν πόσο σίγουρος ήταν για αυτό.

Aπό το χθεσινοβραδινό show χορού κρατάμε την σέξι Νάντια Μπουλέ και την ομολογουμένως πανέμορφη Ελεονώρα Μελέτη που κέρδισε για άλλη μια φορά κολακευτικά σχόλια. Ο Τρύφωνας Σαμαράς όλο και ανεβαίνει ψυχολογικά και ο άσπονδος εχθρός του που λεγόταν Γιάννης Λάτσιος, τείνει να γίνει καλός του φίλος με τα οχτάρια που τον πριμοδοτεί. Ο Γιώργος Γερολυμάτος στο άκουσμα της αποχώρησή του από την Ζέτα Μακρυπούλια ευχαρίστησε όλους για αυτή την ευκαιρία που του δόθηκε να δώσει και αυτός κάτι στον ιερό σκοπό για το Make A Wish. «Αισθάνομαι γεμάτος από εμπειρίες και γνωριμίες. Έμαθα να χορεύω και ήμουν απλά ο εαυτός μου. Συγχαρητήρια στον ΑΝΤ1 για την πρωτοβουλία αυτή να διοργανώνει ένα σόου που όλα τα έσοδα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό. Εγώ τελείωσα από εδώ και συνεχίζω στα δικά μου πλέον μονοπάτια». Αυτά δήλωσε, αποκλειστικά, λίγο μετά τη 01.00 ο γνωστός καλλιτέχνης.

Το Dancing with the stars οδεύει σιγά σιγά στην τελική του ευθεία και Ηλιάδη, Αγγέλου, Δραγούμη, Μαρτάκης, Μελέτη, Σαμαράς, Μπουλέ δίνουν και μια προσωπική μάχη για την πρωτιά που θα τους τονίσει το πρεστίζ. Η τηλεθέαση και χθες χτύπησε κόκκινο με τα νούμερα να φτάνουν σε τέταρτα και το 42%. Η Τάμτα ήταν η καλεσμένη της παραγωγής με τον Κώστα Βουτσά να κερδίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα όπου παρέδωσε μαθήματα χορού στην Ελεονώρα όλη την εβδομάδα κατά την προετοιμασία.