Survivor: Οι στιγμές που ακόμη δεν μπορούμε να ξεχάσουμε από τα περσινά επεισόδια

Ερμιόνη Σαρρή
Survivor: Οι στιγμές που ακόμη δεν μπορούμε να ξεχάσουμε από τα περσινά επεισόδια

Λίγο πριν χτυπήσει το καμπανάκι έναρξης του Survivor 2, κάνουμε μία μνεία σε όλα αυτά που παθιαστήκαμε!

Και ναι, η μέρα που όλοι και όλες περιμέναμε μόλις έφτασε. Τικ τακ, τικ τακ κάνουν τα ρολόγια μας μέχρι να καθίσουμε στον καναπέ και ο Σάκης Τανιμανίδης να μας καλησπερίσει από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Ο παρουσιαστής και οι παίκτες βρίσκονται ήδη εδώ και αρκετές ημέρες στον νησί που θα επιβιώσουν για τις επόμενες εβδομάδες και εμείς κάπου εδώ θα θέλαμε να «κλείσουμε» το κεφάλαιο Survivor.

Ταυτιστήκαμε αρκετά με το Ντάνο, με την Λάουρα, την Ειρήνη, τον Βασάλο, την Ευρυδίκη και άλλους πολλούς και κάπου εδώ θα γράψουμε έναν μικρό (ας το πούμε) επίλογο. Η σκυτάλη παραδίδεται στους νέους, στους ψάρακες και ήδη τριμάρουμε τα νύχια μας. Θα έχουμε έρωτες; Θα δεθούν οι ομάδες; Από κλίκες πώς θα τα πάμε;

Ειρήνη Παπαδοπούλου vs Χανταμπάκης

Η Ειρήνη δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της και έθεσε το θέμα εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας σε ένα από τα συμβούλια των Διασήμων. Από εκείνη την στιγμή μπήκε στο περιθώριο, αισθάνθηκε να αδικείται μέχρι που «παρέδωσε» το μαντήλι της ομάδας της και επέστρεψε στην Ελλάδα. Για να μην ανοίξουμε τώρα και το κεφάλαιο ‘’σουτιέν’’. Οι ταγμένες υπέρ της Ειρήνης Παπαδοπούλου ακονίζαμε νύχια και βγάζαμε σπίθες από τα μάτια.

«Σου είχα εμπιστοσύνη και μοιραζόμουν οτιδήποτε μπορεί να ήθελα να μοιραστώ με κάποιο φίλο και τελικά αποδείχθηκε ότι δεν μπορώ να σε εμπιστευτώ. Σίγουρα το είπε στα κορίτσια. Στην Ευρυδίκη, στην Λάουρα και στην Σόφη. Και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να μοιράστηκε και με ποιους άλλους συμπαίκτες.Όταν ήμουν στα ζόρια μου και σου έλεγα ότι μπορεί να λυγίσω ψυχολογικά, το μοιράστηκες! Γιατί άκουγα πολλές σπόντες από την Ευρυδίκη ότι «όποιος δεν αντέχει και έχει τα ψυχολογικά του να σηκωθεί και να φύγει». Άκουγα πολλές σπόντες που ήταν για εμένα και καταλάβαινα ότι υπάρχει κάποια διαρροή και δεν πρέπει να εμπιστεύομαι συγκεκριμένους ανθρώπους. Μπορεί να είμαι αφελής και χαζούλα να το πεις, αλλά αργά ή γρήγορα «μου κόβει».Τουλάχιστον από την Ευρυδίκη που είναι και γυναίκα περίμενα μεγαλύτερη κατανόηση γιατί εγώ τουλάχιστον όσες φορές έχει φωνάξει ή υπερβάλει την έχω δικαιολογήσει γιατί λέω κατάλαβα έχεις τα ορμονικά σου, κάτι που δεν πήρα από την Ευρυδίκη. Αλλά θα ξαναπώ ότι κανείς δεν είναι αναγκασμένος να κάνει κάτι για τον άλλο.»
6 πράγματα που συμβαίνουν στην παραλία των Διασήμων μετά την αποχώρηση Χανταμπάκη

Party ένωσης

Ποια γυναίκα μπορεί να ξεχάσει αυτήν την μεταμόρφωση των ολίγων λεπτών; Τα αγόρια να βρίσκουν ξανά την αίγλη τους και τον Ντάνο να κάνει τα μηχανάκια της AGB να χάνουν το μέτρημα. Ο Βασάλος; Aυτό το αγόρι με τους κοιλιακούς πού το πας;

Σπαλιάρας vs Χρανιώτης

Ο Γιάννης, το αγόρι αυτό που κατέληξε μέσα στο Survivor να αγωνίζεται μην τυχόν και του πέσει το μαγιό, έπεσε «θύμα» πλάκας από τον επίσης αγαπητό Γιώργο Χρανιώτη. O Γιώργος Χρανιώτης με τη βοήθεια των συμπαικτών του, υποδύθηκε τον τρελό κάνοντας τον Γιάννη Σπαλιάρα να φοβηθεί ότι κάτι άσχημο του συμβαίνει. Κακό πράγμα, σου λέει, η πείνα.

Όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας γίνεται έξαλλος: 5-ακόμα-λόγοι για τους οποίους θα τσακωθεί στο Survivor

Το φαινόμενο Λάουρα

Η Λάουρα, η κομμώτρια του Survivor μπορεί να ήταν άριστη στο να πλέκει μαλλιά και να φτιάχνει την διάθεση των κοριτσιών με τα περίτεχνα χτενίσματά της, στα αγωνίσματα όμως έκανε πάντα ένα βήμα προς τα… πίσω. Συλλεκτικές οι εμφανίσεις της και από αυτές κρατάμε αυτή με την… κρίση πανικού στην τσουλήθρα. Τι και αν το είχε ξανακάνει, εκείνη την στιγμή κατέβασε κουρτίνα και έμεινε στην κορυφή! Καμία τσουλήθρα για την Λάουρα!

Το ατύχημα

Και ξαφνικά διαρρέει στην Ελλάδα το νέο πως στο Survivor υπήρξε ατύχημα και μερικοί παίκτες βρίσκονται στο νοσοκομείο. Το κοινό παραλύει, οι θεατές κάνουν μαντεψιές και κάπου εκεί αποχαιρετάμε την Ειρήνη Κολιδά και αγωνιούμε για το μέλλον του Μάριου Πρίαμου στο παιχνίδι. Και όχι μόνο επέστρεψε αλλά έφτασε και μέχρι τον τελικό.

Και τέλος, ένα μεγάλο αντίο στο t-shirt του Πάνου Αργιανίδη και το μαγιό του Γιώργου Αγγελόπουλου. Κυρίως σε αυτό!