Η Sarah Jessica Parker μόλις φόρεσε το πιο άσχημο αξεσουάρ που έχεις δει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Sarah Jessica Parker μόλις φόρεσε το πιο άσχημο αξεσουάρ που έχεις δει

Στο Instagram της θα δεις τι ακριβώς εννοούμε

Ξέρεις πολύ καλά, πως η Sarah Jessica Parker είναι ένα από τα αγαπημένα μας fashion icons, είτε ως Carrie Bradshaw, είτε ως ο κανονικός εαυτός της. Από το Sex and the City ακόμη ό,τι φορούσε γινόταν trend, οπότε καταλαβαίνεις πως δεν γινόταν να μην ταυτιστούμε μαζί της.

Βέβαια όμως, υπάρχουν και φορές που το παρακάνει, όπως είναι αυτή η συγκεκριμένη για την οποία και σου γράφουμε αυτές τις γραμμές. Η γνωστή ηθοποιός φόρεσε ένα αξεσουάρ, το οποίο γενικά είναι αρκετά χρήσιμο -ειδικά τους χειμερινούς μήνες- όμως αυτήν τη φορά ήταν κομματάκι υπερβολική. Η Sarah φόρεσε ένα ζευγάρι κάλτσες του συζύγου της, το οποίο είναι φυσικά πολύ cute- όμως ο τρόπος με τον οποίο τις είχε συνδυάσει τις έκανε να φαίνονται πολύ άσχημες.

Η SJP ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία, στην οποία φοράει ένα γαλάζιο κολάν με prints και από πάνω ένα ζευγάρι ψηλές πορτοκαλί κάλτσες με σχέδια. Να σημειώσουμε πως λίγο πιο δίπλα υπάρχει κι ένα ζευγάρι μωβ ψηλοτάκουνες γόβες (ελπίζουμε πως δεν βγήκε έτσι έξω).

«Μερικές φορές οι κάλτσες του συζύγου σου είναι πολύ καλύτερες», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της, συγκεντρώνοντας ωστόσο αρκετά likes.


https://www.instagram.com/p/BeIqTRbjELH

Διάβασε ακόμη:

Η star φωτογραφίζεται με τον σύντροφο της και βάζει τέλος στις φήμες για τη σχέση της με τραγουδιστήΗ star φωτογραφίζεται με τον σύντροφο της και βάζει τέλος στις φήμες για τη σχέση της με τραγουδιστή