Η star έχει φουσκώσει πολύ και ακόμα να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star έχει φουσκώσει πολύ και ακόμα να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της

Αν και δεν είναι απαραίτητο πια

Πριν από έναν χρόνο ακριβώς η διάσημη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφο της και συμπρωταγωνιστή της Jesse Plemons και τώρα έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση τους είναι -σύμφωνα με δημοσιεύματα- έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. Κανένας από τους δύο ηθοποιούς ωστόσο δεν έχει βγει δημόσια να επιβεβαιώσει την είδηση αυτή, όσο και αν πια θεωρείται περιττή.

Και λέμε πως θεωρείται περιττή γιατί η κοιλιά της πλέον έχει φουσκώσει τόσο πολύ, που και να το επιβεβαιώσει, δεν θα αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Kirsten Dunst το μεσημέρι της Παρασκευής, να βγαίνει από ένα studio ομορφιάς στην περιοχή Toluca Lake και η κοιλιά της έδειχνε τεράστια.

4856E8CF00000578 0 image m 57 1516422930475

Της αναγνωρίζουμε βέβαια το γεγονός πως προσπάθησε αρκετά για να την κρύψει, φορώντας ένα σχετικά αέρινο πουά φόρεμα, το οποίο όμως τελικά τόνιζε περισσότερο την φουσκωμένη στρογγυλή κοιλίτσα της. Η 35χρονη ηθοποιός φορούσε επίσης μαύρο χοντρό καλσόν με μαύρα γοβάκια και ασορτί παλτό, ενώ κρατούσε στο χέρι της κι ένα ποτήρι ζεστό καφέ, επιδεικνύοντας μας παράλληλα και το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι της.

Διάβασε επίσης:

Μήπως να παραδεχτεί ότι είναι έγκυος; Οι νέες φωτογραφίες της star με «φουσκωμένη κοιλίτσα»

Εσύ τι πιστεύεις τελικά, χρειάζεται ή όχι να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της;