Baby boom alert: Η Βίκυ Καγιά γέννησε

Baby boom alert: Η Βίκυ Καγιά γέννησε

Και αυτή είναι η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram

Το πιο ευτυχισμένο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό για την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά, οι οποίοι καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους. Η Bianca είναι πλέον η μεγάλη αδερφή της οικογένειας και με ανυπομονησία περίμενε την ημέρα αυτή που θα γνωρίσει τον αδερφό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Βίκυ Καγιά γέννησε το απόγευμα του Σαββάτου ένα υγιέστατο αγοράκι και όπως είναι λογικό τόσο εκείνη, όσο και τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Σαν τώρα θυμόμαστε τη στιγμή που ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της και σχολίασε πως με τον σύζυγο της πάντα ήθελαν ένα δεύτερο παιδί.

Οι μήνες περνούσαν, η κοιλίτσα της φούσκωνε ολοένα και περισσότερο και μόλις εχθές το ζευγάρι κράτησε στην αγκαλιά του τον γιο τους, Κάρολο Ηλία, ο οποίος μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μοιάζει πάρα πολύ στη Βίκυ Καγιά. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε να τους ζήσει και να είναι ευτυχισμένος.

Στη φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram έγραψε: "Καλώς ήρθες στον κόσμο Κάρολε Ηλία", με τα σχόλια και τα likes να παίρνουν φωτιά.


https://www.instagram.com/p/BeOFWADHVva

Διάβασε ακόμη:

Τελευταία μέρα στη δουλειά: Η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά λίγο πριν γεννήσει

Η Βίκυ Καγιά γεννάει από μέρα σε μέρα και ανέβασε την τελευταία φωτογραφία της