Ήρθε η διάψευση: Οι δύο stars δεν είναι ζευγάρι τελικά

Γωγώ Φούντα
Ήρθε η διάψευση: Οι δύο stars δεν είναι ζευγάρι τελικά

Η απολογία στην… πρώην σύζυγο

Κακά τα ψέματα, όταν είσαι star πόσο μάλλον του Hollywood, είναι πολύ δύσκολο να κρυφτείς. Ακόμη και ένα απλό ραντεβού να βγεις, χωρίς καν την υποψία ερωτισμού, τα Μέσα θα βρουν το νέο σου δεσμό, κι εσύ μετά θα πρέπει να εξηγείς.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στην Olivia Munn, η οποία τον τελευταίο καιρό βλέπει το όνομά της να συνδέεται πολύ συχνά με το φρεσκοχωρισμένο Chris Pratt. To θέμα βέβαια, δεν είναι ότι βγήκε με τον σέξι συνάδελφο, αλλά ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με την πρώην γυναίκα του… Αnna Faris.

Άστραψε και βρόντηξε λοιπόν η Μunn, έστειλε μήνυμα στη Faris και στη συνέχεια το ανέβασε σε Instagram story προκειμένου να δώσει τις απαντήσεις της: «Γεια σου. Δε θα απαντούσα ποτέ σε ιστορίες των Μέσων αλλά μιας και γνωριζόμαστε, ήθελα να ακούσεις από μένα ότι η ιστορία με τον Chris είναι 100% ψεύτικη. Είμαι σίγουρη ότι ήδη το ξέρεις, ή ότι δε σε νοιάζει κιόλας, αλλά ήθελα να σου το επιβεβαιώσω κι εγώ»!

sjdcbjs

Φυσικά η απάντηση της Anna ήταν ευγενική, ενώ την προέτρεψε σύντομα να βγουν βόλτα. Τελικά, όντως υπάρχουν πραγματικά ψεύτικες ιστορίες.

Διαβάστε ακόμη:

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με το νεογέννητο γιο της!

Μάντεψε από πού εμπνεύστηκε η Kim το όνομα της κόρης της