Ο Colin Farrell τρομάζει γυναίκες στις τουαλέτες

Ο Colin Farrell τρομάζει γυναίκες στις τουαλέτες

Ευτυχώς όχι από χόμπι, αλλά για να σπάσει λίγη πλάκα μαζί με την Ellen DeGeneres.

Το να είσαι 35 χρονών άντρακλας, με «μεγάλο» όνομα στο Hollywood, και να κρύβεσαι μέσα στις γυναικείες τουαλέτες, ντυμένος βαμπίρ, περιμένοντας να τρομάξεις την επόμενη γυναίκα που θα ανοίξει ανυποψίαστη τη πόρτα, είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό.

Αν όμως, από την άλλη, είσαι ο Colin Farrell, έχεις εξαιρετικό χιούμορ και είσαι καλεσμένος στην εκπομπή της Ellen DeGeneres για να μιλήσεις για την νέα σου ταινία, στην οποία υποδύεσαι ένα βαμπίρ, μάλλον έχεις μια κάποια δικαιολογία για αυτή σου τη πράξη.

Βλέπετε, ο Farrell πρωταγωνιστεί στο remake της ταινίας του '80 «Fright Night», στο ρόλο ενός αιμοσταγή βρικόλακα, και με αφορμή την επίσκεψή του στο show της DeGeneres για την προώθηση της ταινίας, οι δυο τους αποφάσισαν να αποτίσουν φόρο τιμής στα κλασικά θρίλερ των 80s. Ντύθηκαν λοιπόν με στολές βρικολάκων -τις κλασικές, γραφικές στολές με την κάπα και τον τεράστιο γιακά, όχι τα τζιν και τα t-shirts του Pattinson- κρύφτηκαν στις γυναικείες τουαλέτες του κτιρίου και περίμεναν τα θύματά τους να μπουν ανυποψίαστα μέσα, ώστε να τους κόψουν τη χολή.

Παρακολουθήστε το βίντεο με το απόσπασμα που ακολουθεί και δείτε τι έγινε.