Μετά τον αρραβώνα, η εγκυμοσύνη; Η δήλωση της ηθοποιού που πυροδότησε τις φήμες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά τον αρραβώνα, η εγκυμοσύνη; Η δήλωση της ηθοποιού που πυροδότησε τις φήμες

Είναι δυνατόν να συμβαίνει κιόλας;

Ήταν μέσα Νοεμβρίου όταν η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφος της αρραβωνιάστηκαν, κάνοντας της μάλιστα τέτοια έκπληξη, σε σημείο που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Και τώρα σχεδόν δύο μήνες μετά οι φήμες περί εγκυμοσύνης οργιάζουν και μας αφήνουν να αναρωτιόμαστε, εάν η star είναι πράγματι ήδη έγκυος.

Η Kaley Cuoco και ο μέλλον σύζυγος της Karl Cook έχουν μόνο δύο μήνες αρραβωνιασμένοι και πληροφορίες του RaradOnline τους θέλουν να παντρεύονται πολύ σύντομα. Η 32χρονη ηθοποιός του Big Bang Theory πυροδότησε φήμες για εγκυμοσύνη, όταν δήλωσε πως τον Μάρτιο θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τη δουλειά της. Η ανακοίνωση αυτή μάλιστα έρχεται λίγο μετά την τελευταία εμφάνιση της star, στην οποία έκανε μια προσπάθεια να κρύψει την κοιλιά της.

«Όλοι πιστεύουμε πως είναι ήδη έγκυος», ανέφερε ένα άτομο από το κοντινό της περιβάλλον, το οποίο πρόσθεσε επίσης πως η ηθοποιός πρόσφατα αντιμετώπισε κι ένα πρόβλημα υγείας. «Όλα τα σημάδια αυτό δείχνουν. Η Kaley και ο Karl δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευτυχισμένοι μαζί», είπε μια πηγή στο RadarOnline.


https://www.instagram.com/p/BeOPyUJgOK0

Και δεν έχουμε κανέναν λόγο να αντικρούσουμε τις πληροφορίες, αναμένουμε απλώς την επιβεβαίωση τους.


https://www.instagram.com/p/BeJKDtoAm-J

Διάβασε ακόμη:

Η Kim Kardashian με see-through φόρεμα στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση της Chicago

Survivor 2: Εσύ είδες το πιο σέξι πλάνο από το χθεσινό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης;