Oops! Το νέο ζευγάρι του Hollywood έχει 22 χρόνια διαφορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oops! Το νέο ζευγάρι του Hollywood έχει 22 χρόνια διαφορά

Και δεν πάει ο νους σου ποιο είναι

Η λέξη single τους τελευταίους μήνες ήταν κάτι που χαρακτήριζε απόλυτα τον star, αφού τον Νοέμβριο χώρισε με την σύντροφο του, με την οποία ήταν μαζί έναν χρόνο -και κάτι-. Και μπορεί πρόσφατα να υπήρξαν φήμες επανασύνδεσης, ήταν όμως απλά φήμες μιας και ο star κυκλοφορεί ήδη με την νέα του σύντροφο, η οποία είναι και 22 ολόκληρα χρόνια μικρότερη του.

Ναι, ναι καλά διάβασες. Ο γνωστός σκηνοθέτης φαίνεται πως έχει μία έφεση στις μικρότερες γυναίκες, αφού και η πρώην του ήταν μόλις 21χρόνια μικρότερη του. Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει αναφερόμαστε στον Darren Aronofsky, ο οποίος τον Νοέμβριο χώρισε οριστικά και αμετάκλητα από την Jennifer Lawrence.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας Mother, όπου και πρωταγωνιστούσε η 27χρονη ηθοποιός και λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της ταινίας το ζευγάρι χώρισε. Η νέα σύντροφος του είναι επίσης γλυκιά όμορφη και φυσικά νέα. Πρόκειται για την 26χρονη Suki Waterhouse, με την οποία και απαθανατίστηκε στο Park City της Utah.

4880E4B500000578 5303289 image a 29 1516726703098

Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε μαζί να περπατούν δίπλα δίπλα με αρκετή οικειότητα θα λέγαμε, ενώ στις φωτογραφίες «αγνοείται» το ένα χέρι του σκηνοθέτη, το οποίο πιθανότατα είναι περασμένο στην πλάτη της Suki. Στην πορεία της βόλτας τους μάλιστα έκαναν και μία στάση για φαγητό. Είναι ομολογουμένως μία απρόσμενη σχέση -αν πράγματι ισχύει- και πραγματικά μας παραξένεψε, αν μάλιστα σκεφτείς πως η Suki από το 2013 ως το 2015 τα είχε με τον Bradley Cooper.

Όπως και να το κάνεις οι δυο τους δεν συγκρίνονται! Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Αυτό πόνεσε! Ο Travis Scott απάτησε την Kylie Jenner και δεν φαντάζεσαι με ποια

Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η star αρραβωνιάστηκε κάνουν τον γύρο του διαδικτύου