Η νεαρή star έχει καινούργιο σύντροφο και μάλιστα πολλά χρόνια μεγαλύτερο της

Η νεαρή star έχει καινούργιο σύντροφο και μάλιστα πολλά χρόνια μεγαλύτερο της

Είναι αυτό το νέο ζευγάρι στο Hollywood;

Τα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας στο Hollywood είναι πια κάτι που δεν μας παραξενεύει καθόλου. Έχουμε δει stars με 20 χρόνια διαφορά, έχουμε δει stars και με 40 χρόνια διαφορά. Όλα είναι αποδεκτά και σεβαστά, άλλωστε μπροστά στον έρωτα ποιος κοιτάει την διαφορά ηλικίας;

Το ίδιο λοιπόν ισχύει και για την 18χρονη κόρη του διάσημου -πρώην- ζευγαριού, η οποία όχι μόνο έχει σχέση με κάποιον 8 χρόνια μεγαλύτερο της, αλλά εκείνος είναι και μπαμπάς. Είναι και εκείνος μοντέλο, ενώ έχει κάνει και πολλά εξώφυλλα στα Harper’s Bazaar, Italian Vogue και Dazed & Confused. Η Lily Rose Depp και ο Ash Stymest είναι αναμφίβολα το πιο fashion ζευγάρι του Hollywood και πλέον πολύ ερωτευμένο.

Ο 26χρονος και η κόρη του Johnny Depp είναι μαζί περίπου δύο χρόνια τώρα, όμως σχεδόν ποτέ δεν τους έχουμε δει έξω μαζί. Τον Φεβρουάριο του 2016 ήταν μόνο η πρώτη φορά που τους είδαμε μαζί, ενώ η Lily Rose Depp ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης τον περασμένο Ιούλιο. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι και παρά την διαφορά ηλικίας τους είναι και πολύ ταιριαστοί.


https://www.instagram.com/p/BXOHs_8gZZE