Άφιλτρη και αρετουσάριστη! Η Μαριέττα Χρουσαλά μας έφτιαξε την ημέρα

Άφιλτρη και αρετουσάριστη! Η Μαριέττα Χρουσαλά μας έφτιαξε την ημέρα

Και νέα μαμά και πιο όμορφη από ποτέ

Μόλις τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που η Μαριέττα Χρουσαλά έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι και από τότε η όμορφη νέα μανούλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε, όταν ο γιος τους ήρθε και συμπλήρωσε την οικογενειακή τους γαλήνη; Το ζευγάρι έχει ακόμα δύο παιδάκια τη Μάργκω και τον Σπύρο και είμαστε σίγουρες πως θα παίξουν πολύ καλά το ρόλο τους ως «μεγαλύτερα αδέρφια».

Ας επιστρέψουμε όμως στον αρχικό σκοπό αυτού του κειμένου, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την άφιλτρη και αρετουσάριστη φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram account της η Μαριέττα πριν από μερικά 24ωρα. Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο μας απέδειξε πως είσαι πάντα πιο όμορφη με την φυσική σου ομορφιά. Χωρίς φίλτρα, χωρίς ρετούς, χωρίς μακιγιάζ και γενικά χωρίς όλα αυτά που θα μπορούσαν να κρύψουν τα φυσικά σου χαρίσματα.

Η Μαριέττα στην φωτογραφία της είναι ξαπλωμένη σε έναν καναπέ και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, «δοξάζει» μια όμορφη Παρασκευή. Και να σημειώσουμε πως αν και νέα μανούλα δεν φαίνεται καθόλου η κούραση και τα ξενύχτια που ίσως βιώνει με το νέο μέλος της οικογένειας.

Δες την φωτογραφία της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η κίνηση της Kate Middleton είναι σίγουρο πως θα σε συγκινήσει και θα «σβήσει τα φώτα» από τη Meghan

DPG Network