Ο Scott Disick βγήκε με τη Sofia & τα παιδιά του & η Kendall Jenner σχολίασε την ατάκα της χρονιάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Scott Disick βγήκε με τη Sofia & τα παιδιά του & η Kendall Jenner σχολίασε την ατάκα της χρονιάς

Υποκλινόμαστε στο χιούμορ της

Η Sofia Richie και ο Scott Disick φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός δένονται ολοένα και πιο πολύ σας ζευγάρι και κάπως έτσι έφτασε η στιγμή που η νεαρή star γνώρισε και τα τρία του παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Sofia μαζί με τα παιδιά του Scott και αυτό ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν.

Όλοι μαζί απαθανατίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Malibu και φυσικά τα φλας πήραν φωτιά. Δεν γνωρίζουμε αν η Kourtney γνώριζε πως θα γινόταν αυτή η συνάντηση, όμως φαίνεται πως η έξοδος αυτή πυροδότησε πολλά σχόλια, με την Kendall Jenner όμως να λέει -να γράφει μάλλον- την ατάκα της χρονιάς.

Το official Instagram account με τους fans του Scott ανέβασε μία από τις φωτογραφίες που δείχνει το ζευγάρι με τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο με λεζάντα: «είναι ωραίο να τους βλέπεις μαζί». Και κάπου εκεί σε αυτό το post εμφανίστηκε και η Kendall Jenner με ένα επικό σχόλιο το οποίο θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμη.


https://www.instagram.com/p/Bef_uWMjb17

Θερμή υποστηρίκτρια της αδερφή της και φανερά κατά της σχέσης του Scott με την 19χρονη star σχολίασε: «ωω ο Scott και τα παιδιά του» αναφερόμενη και στη Sofia προφανώς λόγω της διαφοράς στην ηλικία τους. Kendall, σ’ αγαπάμε λίγο!

Διάβασε επίσης:

Μόνο κάποια σαν την Μαρία Ηλιάκη θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα τέτοιο outfit