Έναν μήνα μετά την γέννα και το κορμί της star είναι κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έναν μήνα μετά την γέννα και το κορμί της star είναι κάπως έτσι

Και όμως αυτό το κορμί έχει βγάλει τρία παιδιά

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η γλυκιά ηθοποιός έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, ένα αγόρι, τον Hayes και πριν καλά-καλά συμπληρωθεί ένας μήνας από την γέννηση του, εκείνη έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της, πότε μόνη και πότε με τον νεογέννητο γιο της. Και αλήθεια στην τελευταία της εμφάνιση έδειχνε απόλυτα και απίστευτα φανταστική και χαρούμενη.

Η Jessica Alba απαθανατίστηκε να βολτάρει παρέα με τον Hayes το απόγευμα του Σαββάτου στο Los Angeles και όπως καταλαβαίνεις ήταν σχεδόν αδύνατον να μην εστιάσουμε στο σώμα της και την εξωτερική της εμφάνιση γενικά. Ενώ κανείς θα περίμενε να τη δει κουρασμένη και ταλαιπωρημένη -όπως συνήθως συμβαίνει με τα νεογέννητα- εκείνη ήταν χαμογελαστή, λαμπερή και φυσικά, κορμάρα.

Ούτε ένας μήνας δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη, από τότε που η 36χρονη ηθοποιός γέννησε και το σώμα της είναι πραγματικά απίστευτο. Η Jessica φορούσε μία μαύρη midi στενή φούστα με ασορτί μπλουζάκι και μια μακριά τζιν πουκαμίσα από πάνω. Παρά το γεγονός λοιπόν πως φορούσε μαύρα (και ίσως την έδειχναν ακόμη πιο αδύνατη) μπορούμε να πούμε πως η ηθοποιός έχει ένα πολύ όμορφο σώμα και πως τελικά δεν ήταν και τόσα πολλά τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Δες τις φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Η Έβελυν Καζαντζόγλου μας δείχνει πώς να είμαστε σέξι φορώντας το πουλόβερ μας