Οι γυμνές φώτος της Kim Kardashian προκαλούν σάλο και μία νέα κόντρα ξεκινά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι γυμνές φώτος της Kim Kardashian προκαλούν σάλο και μία νέα κόντρα ξεκινά

H τηλεπερσόνα πιο αποκαλυπτική από ποτέ

Έναν (ημι)γυμνό παροξυσμό έχει πάθει τον τελευταίο μήνα η Kim Kardashian, η οποία δεν περνάει βράδυ που να μην ανεβάσει μία προκλητική (με ή και χωρίς ρούχα) φωτογραφία στο προσωπικό της account στο Instagram. Ειδικά εχθές ο λογαριασμός της γέμισε από διάφορες πόζες της, οι οποίες συζητήθηκαν αρκετά και από πολλούς, ενώ απ’ ό,τι φάνηκε δημιούργησαν και ανάμεικτα συναισθήματα.

Βλέπεις λίγο πριν την πιάσει το γυμνό ντελίριο, η τηλεπερσόνα μας έδειξε την νέα αλλαγή στα μαλλιά της και ενώ εκείνη είπε να το «γιορτάσει» με τον δικό της κλασικό τρόπο -ναι τις γυμνές και ημίγυμνες πόζες εννοούμε- σε κάποια άλλη γωνιά του πλανήτη μία πρώην -απ’ ότι καταλάβαμε- φίλη της προβληματίστηκε πολύ με αυτήν της την εμφάνιση και το εξέφρασε.

Και κάπως έτσι μια νέα κόντρα γεννήθηκε στον κόσμο των social media. Kim Kardashian vs Lindsay Lohan! Ποια θα κερδίσει αυτήν τη μάχη; Όλα ξεκίνησαν λοιπόν, την στιγμή η πρώην καλή φίλη της Kim σχολίασε κάτω από την φωτογραφία του blogger Perez Hilton, ο οποίος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τις φωτό της Kim με τα κοτσιδάκια της, γράφοντας στη λεζάντα: «Αυτό είναι το νέο look της Kim Kardashian. Σκέψεις;».

Και κάπου εδώ ήρθε η φίλη Lindsay και έγραψε «Έχω μπερδευτεί». Τι ήταν να το δει η ετοιμόλογη -κατά τα άλλα- Kim; Η reality star της απάντησε άμεσα και μάλιστα με έναν τρόπο που μόνο εκείνη θα μπορούσε. ««Ξέρεις τι είναι αυτό που μπερδεύει... η ξαφνική ξένη προφορά σου», έγραψε αναφερόμενη στην ακατανόητη μέχρι σήμερα προφορά που υιοθέτησε για κάποιο διάστημα η Lindsay από τα ταξίδια της, κάνοντας την ηθοποιό να ψάχνεται από που της ήρθε η κεραμίδα.


https://www.instagram.com/p/BejHnoUjKH6

Διάβασε επίσης:

Δεν είναι hackers! Η Kim Kardashian πόσταρε νέες (ημί)γυμνες φωτογραφίες