Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πιο ξανθιά από ποτέ και μας αρέσει πολύ

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πιο ξανθιά από ποτέ και μας αρέσει πολύ

Εσύ πως ακριβώς την προτιμάς;

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι το αγαπημένο μας beauty icon και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πάρα πολύ όταν πειραματίζεται με την εξωτερική της εμφάνιση. Είναι τολμηρή και αυτό μας εξιτάρει (αν θες), ενώ κάνει και την ίδια να δείχνει πολύ διαφορετική.

Δεν είναι λίγες φορές που έχει ανεβάσει στο Instagram account της φωτογραφίες της με αλλαγμένο χρώμα στα μαλλιά, κάνοντας κάτι σαν ψηφοφορία, προκειμένου να της πουν την άποψη τους για μια αλλαγή. Κάπως έτσι λοιπόν, και αυτήν τη φορά η γλυκιά παρουσιάστρια εμφανίστηκε με νέα απόχρωση στα μαλλιά της, ζητώντας μας να ψηφίσουμε.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πιο ξανθιά από ποτέ και το Instagram της «παίρνει φωτιά» από σχόλια και likes. «What doesn’t kill you...only makes you blonder..», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ζητώντας από τους followers της να ψηφίσουν, αν θα ήθελαν να την δουν τόσο ξανθιά.

Όπως καταλαβαίνεις, η Κατερίνα φορούσε περούκα, αλλά εμάς μας άρεσε πολύ η αλλαγή αυτή. Δες την φωτογραφία της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Η απόφαση της Kylie Jenner για το μωρό της, που σίγουρα… δε θα τηρήσει