Wind of change! Ξέχνα την Emma Stone όπως την ήξερες

Wind of change! Ξέχνα την Emma Stone όπως την ήξερες

Αυτήν την αλλαγή της δεν την περίμενες με τίποτα

Την Emma Stone εναλλακτικά θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε και ως χαμαιλέοντα, αφού κατά καιρούς αλλάζει τα μαλλιά της και καταφέρνει πάντα να είναι το ίδιο όμορφη και εντυπωσιακή. Η 29χρονη ηθοποιός λοιπόν, σκέφτηκε να καλωσορίσει τον καινούργιο μήνα με ένα καινούργιο look στα μαλλιά της που σίγουρα δεν περίμενες.

Αν κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν θα θυμηθούμε πως την έχουμε δει με ξανθά μαλλιά, με κόκκινα μαλλιά, με χάλκινα μαλλιά, με καστανά μαλλιά, αλλά και με όλες τις κουπ που μπορείς να σκεφτείς. Μόνο με ένα στυλ δεν την είχαμε δει και μόλις συνέβη και αυτό.

Η Οσκαρική ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία περμανάντ στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα που είδαμε ομολογούμε πως και μας άρεσε και της πήγαινε πολύ. Η Emma έκανε την αλλαγή παρέα με την make artist της Rachel Goodwin κι εκείνη έγραψε στην φωτογραφία που κοινοποίησε: «Έχουμε έναν μόνιμο δεσμό! Κάποιοι φίλοι κάνουν μαζί τατουάζ, εμείς κάνουμε περμανάντ! Είμαστε εδώ και το κάναμε για να σας πούμε ότι η περμανάντ επέστρεψε».

Δες παρακάτω στην gallery τις φωτογραφίες τους και πες μας πως την προτιμάς;

H Selena Gomez εμφανίζεται ξανά μετά από μήνες αλλά μας βάζει σε σκέψεις