Λίγο μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της, η star κυκλοφορεί με φουσκωμένη κοιλίτσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της, η star κυκλοφορεί με φουσκωμένη κοιλίτσα

Κυκλοφορεί χωρίς να κρύβεται πια

Μόλις δύο 24ωρα έχουν περάσει από τότε που η γνωστή ηθοποιός επιβεβαίωσε με μία της φωτογράφιση, πως εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της σύντομα θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι. Και μόλις μερικές ώρες μετά η 35χρονη star απαθανατίστηκε σε βόλτα της με την κοιλίτσα της πιο φουσκωμένη από ποτέ.

Η Kirsten Dunst βγήκε για μεσημεριανό με μία πολύ καλή της φίλη στο Los Angeles και εκτός από την άκρως καλοκαιρινή της εμφάνιση είδαμε πως και η κοιλίτσα της όσο πάει και φουσκώνει. Η αλήθεια είναι βέβαια πως σήμερα δεν ήταν τόσο εμφανής, μιας και επέλεξε να φορέσει ένα αρκετά μακρύ φόρεμα, το οποίο την κάλυπτε σχεδόν ολοκληρωτικά.

kirsten dunst covers up baby bump in purple maxi dress 12

Υπήρχαν βέβαια και πλάνα της –άλλα κοντινά και άλλα μακρινά- που το φόρεμα κολλούσε στην κοιλιά της και εκείνη έκανε δειλά την εμφάνιση της. Μπορεί η ίδια η ηθοποιός να μην έχει αποκαλύψει τίποτα σχετικά με το γεγονός αυτό, όμως το θεωρούμε σχεδόν περιττό, μιας και η φωτογράφιση της για το ημερολόγιο Rodarte‘s fall 2018, το δείχνει ξεκάθαρα.

Άλλωστε λένε πως μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις. Αυτές οι φωτογραφίες ισούνται σίγουρα με πολλές λέξεις παραπάνω.

Δες τις φωτογραφίες της στην παραπάνω gallery.

Διάβασε ακόμα:

Η Kate Upton κατηγορεί πασίγνωστο όνομα του χώρου της μόδας για σεξουαλική παρενόχληση

H Selena Gomez εμφανίζεται ξανά μετά από μήνες αλλά μας βάζει σε σκέψεις