Μόλις κυκλοφόρησαν οι αφίσες του «Lara Croft 2.0» και οι αντιδράσεις δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλές

Γωγώ Φούντα
Μόλις κυκλοφόρησαν οι αφίσες του «Lara Croft 2.0» και οι αντιδράσεις δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλές

Angie γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα

Υπέροχη η Alicia Vikander. Γλυκιά, ταλαντούχα και πολύ στυλάτη. Παντρεύτηκε βέβαια τον Michael Fassbender, κάτι που σίγουρα της στερεί την τελειότητα –καθαρά επειδή στέρησε το Fassbender από τις υπόλοιπες γυναίκες- αλλά της το συγχωρούμε. Μεταξύ άλλων, η Σουηδέζα star, είναι και η νέα Lara Croft!

Οι φανς λοιπόν της σέξι αρχαιολόγου, που φυσικά τη λάτρεψαν από το video game «Τomb Raider», μπορούν λοιπόν να χαρούν, μιας και η τρίτη ταινία θα αρχίσει σύντομα να προβάλλεται.

Για την ώρα δημοσιεύτηκαν οι αφίσες, αλλά δυστυχώς για την Alicia, οι αντιδράσεις δεν ήταν θετικές. Βλέπεις… η προκάτοχος ως γνωστόν ήταν η Angelina Jolie, ο ορισμός του sexiness, με αποτέλεσμα οι συγκρίσεις να είναι αναπόφευκτες.

Κάποιοι τη χαρακτήρισαν πολύ λεπτεπίλεπτη για τόσο δυναμικό ρόλο, ενώ άλλοι σχολίασαν και επιμέρους σωματικά προσόντα. Να υπενθυμίσουμε ότι τον καιρό που η Jolie ήταν Lara Croft, ήταν κυριολεκτικά καλλονή με αρκετά παραπάνω κιλά.

48C134A800000578 0 image m 73 1517455667078
Angelina Jolie Lara Croft tomb raider

Εμείς λέμε να μη τη σταυρώσουμε από τώρα, αλλά να της δώσουμε μία ευκαιρία. Στο μεταξύ δείτε το «Tomb Raider» με την Angie και το Daniel Craig. Και αν το έχετε δει, να το ξαναδείτε. Αυτά…

Διαβάστε ακόμη:

Η Kate Upton κατηγορεί πασίγνωστο όνομα του χώρου της μόδας για σεξουαλική παρενόχληση

H Selena Gomez εμφανίζεται ξανά μετά από μήνες αλλά μας βάζει σε σκέψεις

DPG Network