Πάμε στοίχημα πως αυτήν την εγκυμοσύνη δεν την περίμενες με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πάμε στοίχημα πως αυτήν την εγκυμοσύνη δεν την περίμενες με τίποτα

Τους άξιζε να συμβεί κάτι καλό

Ο περασμένος χειμώνας ήταν ο πιο δύσκολος για το διάσημο ζευγάρι, όταν και έμαθε πως ο μεγάλος γιος του έχει νοσήσει από την επάρατη νόσο. Το χειρουργείο έγινε και ευτυχώς ο τετράχρονος Noah πλέον έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και είναι έτοιμος να υποδεχτεί το νέο του αδερφάκι.

Δεν ξέρουμε ακόμη το φύλο του μωρού, όμως είμαστε σίγουρες πως ο Noah θα είναι ένας πολύ καλός «μεγάλος αδελφός», τόσο για το νέο μέλος, όσο και για τον 2 ετών αδερφό του Elias. Ο Michael Buble και η Luisana Lopilato πέρυσι τέτοια μέρα μας ανακοίνωναν τα καλά νέα του χειρουργείου και φέτος ετοιμάζονται να υποδεχθούν το τρίτο τους παιδάκι σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αργεντίνικου Τύπου και αυτό είναι ό,τι πιο όμορφο και γλυκό ακούσαμε σήμερα.

Το ζευγάρι πέρασε δύσκολα και πραγματικά αυτό το δώρο τους άξιζε όσο τίποτα άλλο. Ο τραγουδιστής και η σύζυγος τους έχουν ενημερώσει μόνο τα κοντινά και συγγενικά πρόσωπα γι’ αυτήν την ευχάριστη εξέλιξη, ωστόσο τα καλά νέα πάντα μαθαίνονται γρήγορα. Η 30χρονη ηθοποιός είναι μόλις δυόμιση μηνών έγκυος και αυτή είναι η μόνη πληροφορία που έχουμε σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Σύντομα όμως θα μάθουμε κι άλλα.

Απίστευτα ευχάριστη είδηση, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά!

Διάβασε ακόμη:

8 μήνες μετά την περιπέτεια υγείας του γιου της, η star κοινοποιεί μία σπάνια φωτογραφία του