Απίστευτο περιστατικό με Γαρμπή- Κοκκίνου- H τυχαία συνάντηση και η αμηχανία

Απίστευτο περιστατικό με Γαρμπή- Κοκκίνου- H τυχαία συνάντηση και η αμηχανία

Η αποκάλυψη ήρθε μετά από χρόνια!

Τι ήταν να πάει η Έλλη Κοκκίνου στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός που εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς με την Καίτη Γαρμπή; Ξαναβγήκε στην επιφάνεια η κόντρα των δύο γυναικών.

Ο Θέμης Γεωργαντάς μόλις είδε τη φωτογραφία με την Καίτη και την Έλλη θυμήθηκε και ένα περιστατικό που, όπως είπε ο ίδιος, ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.

Ο παρουσιαστής είχε κάνει ένα πάρτι γενεθλίων και είχε καλέσει τόσο την Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά όσο και την Έλλη Κοκκίνου. Το θέμα δεν είναι ότι τους κάλεσε αλλά ότι έφτασαν και οι τρεις την ίδια στιγμή στο χώρο που γινότανε το πάρτι.

«Σε ένα μαγαζί στο κέντρο που έκανα τα γενέθλιά μου, πριν από οκτώ περίπου χρόνια, είχε έρθει η Καίτη με τον Διονύση και η Έλλη με τον Μάνο Μαγιάτη. Κάποια στιγμή, είμαι με την Έλλη και βγάζουμε φωτογραφίες. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή περνάει η Καίτη και έρχονται και οι δύο μπροστά μου. Δημιουργήθηκε μια αμηχανία, μια ένταση. Εγώ είπα κορίτσια χαμογελάστε είναι και ο φωτογράφος εδώ. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, να μπω όλος μέσα. Να ρουφηχτώ.».

Δείτε όσα είπε ο Θέμης Γεωργαντάς στο «Πρωινό»