Η Μαλού στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της από τότε που έγινε μαμά

Η Μαλού στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της από τότε που έγινε μαμά

Και έχει ομορφύνει πολύ

Η Μαλού Κυριακοπούλου είναι ένα πολύ χαμηλών τόνων κορίτσι, φροντίζει να κρατάει όσο μπορεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πολύ την θαυμάζουμε γι’ αυτό. Πριν από μερικούς μήνες έγινε μανούλα και μόλις εχθές (6/2) την είδαμε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό σε επίσημη εμφάνιση της.

Η Cobalt Music, η εταιρεία με την οποία και συνεργάζεται η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε το παρών στο Zonars και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και μεταξύ άλλων καλλιτεχνών, βρέθηκε και η Μαλού, πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ. Η τραγουδίστρια έγινε μανούλα πριν από περίπου τρεις μήνες και από τότε έχει αφιερωθεί στο μωράκι της.

Οι εμφανίσεις της είναι πια σπάνιες -λογικό αν μας ρωτάς- και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η μητρότητα της πάει γάντι. Η τραγουδίστρια φορούσε ένα εκρού floral ασύμμετρο φόρεμα και στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε έδειχνε πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη. Στην κοπή της πίτας το παρών έδωσαν επίσης: οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Πάνος Κιάμος, Γιώργος Σαμπάνης, Έλλη Κοκκίνου, Μύρωνας Στρατής, Λούκας Γιώρκας, Στέλλα Καλλή, Παυλίνα Βουλγαράκη, Νίκος Βουρλιώτης & Μελίνα Μακρή, ενώ το φλουρί κέρδισαν οι INCO.

Μαλού, να σε βλέπουμε πιο συχνά!

Διάβασε ακόμη:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε υποψήφια για αποχώρηση και το Twitter καθόλου δεν χάρηκε