Η κοιλίτσα της φούσκωσε πολύ: Δες την star σε νέα έξοδο με την κόρη της

Η κοιλίτσα της φούσκωσε πολύ: Δες την star σε νέα έξοδο με την κόρη της

Κι εκείνη και το μωράκι της χαίρουν άκρας υγείας

Η φετινή χρονιά στο Hollywood είχε πολλές εγκυμοσύνες και αν μας ρωτούσες ποια ξεχωρίσαμε από όλες αυτές σίγουρα θα σου απαντούσαμε της Kylie μιας και ήταν αυτή που μας ξάφνιασε περισσότερο από όλες. Εκτός όμως από τις αδερφές Kardashian έχουμε και άλλες stars που περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους και όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ φουσκώνουν.

Μία από αυτές είναι και η Chrissy Teigen, η οποία ενάμιση χρόνο μετά την γέννηση της κόρης της ανακοίνωσε πως περιμένει και δεύτερο παιδάκι. Η μικρή Luna θα αποκτήσει έναν αδερφό και σίγουρα χαίρεται πολύ με αυτό, όσο καταλαβαίνει. Το 32χρονο supermodel απαθανατίστηκε στο Los Angeles σε νέα έξοδο με την κόρη της και ξαφνιαστήκαμε με το πόσο έχει φουσκώσει.

48F2058D00000578 5360799 image a 37 1517969606512

Η Chrissy ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πριν από έναν μήνα (και κάτι) και ήδη μπορούμε να πούμε πως έχει φουσκώσει αρκετά. Η star φορούσε ένα midi στενό γκρι φόρεμα, το οποίο τόνιζε ακόμη περισσότερο την φουσκωμένη της κοιλίτσα και πραγματικά έχει μεγαλώσει πολύ. Μαμά και κόρη έκαναν μερικά ψώνια στο σούπερ μάρκετ με την μικρή Luna να δείχνει τρομερά ενθουσιασμένη με αυτήν την δραστηριότητα.

Παρεμπιπτόντως, συμφωνείς κι εσύ πως η Luna μοιάζει τρομερά στον John Legend;

Διάβασε ακόμη:

Λίγο μετά τα Grammys, η star αποκάλυψε το φύλο του μωρού της μέσω Instagram

Αλλαγή πλάνων: Η μεγάλη αποκάλυψη για το μωρό της Khloe Kardashian που αλλάζει τα δεδομένα