Δες το απίστευτο σπίτι της Jennifer Aniston και του Justin Theroux

Δες το απίστευτο σπίτι της Jennifer Aniston και του Justin Theroux

Οι φωτογραφίες των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της πανάκριβης έπαυλης

Τις πόρτες της υπέροχης έπαυλής της στο Bel Air της California άνοιξε η Jennifer Aniston στο περιοδικό Architectural Digest.

jennifer aniston arcitectural digest

Το σπίτι, που χτίστηκε το 1965, αγοράστηκε από την Aniston το 2011. Έκτοτε, η ίδια αφιέρωσε πολύ από τον χρόνο της σε αυτό και τη διακόσμησή του. «Κοιτάζω γύρω μου, βλέπω τον σύζυγό μου, τα σκυλιά μας και το σπίτι μας και, ειλικρινά, δεν υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο στο οποίο θα ήθελα να βρίσκομαι» δηλώνει η 48χρονη ηθοποιός, η οποία παραδέχεται πως, αν δεν έκανε το συγκεκριμένο επάγγελμα, θα ήθελε να ασχολείται με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. «Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήθελα να είμαι interior designer. Λατρεύω αυτή τη διαδικασία» λέει.

jennifer aniston home

photo: Architectural Digest

Αντίκες, φυσικά υλικά όπως ξύλο και πέτρα, μπρούτζος και γήινα χρώματα είναι μερικά από τα αγαπημένα στοιχεία της Jennifer Aniston, τα οποία έχουν συνδυαστεί με μοντέρνα στοιχεία για να δώσουν στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού μια ζεστή αλλά ταυτόχρονα καθόλου βαριά αίσθηση. Στο εξωτερικό του, το πράσινο είναι αυτό που ξεκάθαρα κυριαρχεί.


https://www.instagram.com/p/Be6BLypHZH-/


https://www.instagram.com/p/Be6e4HPnZ5p/


https://www.instagram.com/p/Be6IGPqjlxL/

Δες ακόμη: Το πολύ απλό trick με το οποίο μια διακοσμήτρια μεταμορφώνει τα φθηνά της έπιπλα