Η Angelina Jolie φωτογραφίζεται με τις κόρες της

Ποζάρει, μετά από καιρό, για εξώφυλλο περιοδικού: Όσα λέει στη συνέντευξή της για τα παιδιά της.

Η Angelina Jolie είναι η cover star του τεύχους Μαρτίου του αμερικανικού Elle και παραχωρεί συνέντευξη στον πολιτικό John Kerry, ο οποίος επιστρατεύθηκε από το περιοδικό για να κάνει μια συζήτηση μαζί της στο πλαίσιο του αφιερώματος για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας (8 Μαρτίου).

 

 

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on

Η σκηνοθέτις και ηθοποιός, που έχει έξι παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt (3 βιολογικά και 3 υιοθετημένα), ανέφερε πως αγαπάει πολύ την Αμερική και αυτό που η χώρα πρεσβεύει: «Για παράδειγμα, εγώ είμαι ο μόνος άνθρωπος από την οικογένειά μου που γεννήθηκε στην Αμερική. Αυτό συμβαίνει γιατί οι ΗΠΑ είναι μια χώρα που βασίζεται σε ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων και πίστεων, και αυτό μου επέτρεψε να έχω δημιουργήσει μια τέτοια οικογένεια. Οι κόρες μου έχουν τις ελευθερίες που έχουν επειδή είναι Αμερικανίδες. Και οι Αμερικανοί νιώθουμε καλύτερα με τους εαυτούς μας όταν πολεμάμε ώστε και όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι να έχουν τα ίδια δικαιώματα. Ειδικά οι γυναίκες».

 

 

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on

 

Η 42χρονη Jolie εξήγησε μάλιστα πως συχνά μιλά στις κόρες της, Zahara, Shiloh και Vivienne (13, 11 και 9 ετών αντίστοιχα), για τον ακτιβισμό και για τις δικές της δράσεις, ελπίζοντας ότι κι εκείνες θα θελήσουν να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο. «Λέω στις κόρες μου, “αυτό που σε ξεχωρίζει είναι αυτό που είσαι πρόθυμη να κάνεις για τους άλλους. Κάθε γυναίκα μπορεί να βάλει ένα φόρεμα ή να βαφτεί. Αλλά είναι το μυαλό σου που θα σε καθορίσει ως άνθρωπο. Βρες ποια είσαι, τι σκέφτεσαι και τι πρεσβεύεις. Και πάλεψε για τους άλλους, για να έχουν τις ίδιες ελευθερίες με εσένα. Μια ζωή προσφοράς είναι μια ζωή που αξίζει».

 

 

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on

Η Angelina Jolie με τις κόρες της, Shiloh και Vivienne.

 

Δες επίσης: Όλες οι φορές που η Kate Middleton ντύθηκε ακριβώς όπως η πριγκίπισσα Diana

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ