Ο διάσημος ηθοποιός έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Ο διάσημος ηθοποιός έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της κόρης του

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή του διανύει το διάσημο ζευγάρι τις τελευταίες ώρες, μιας και απέκτησε το πρώτο του παιδάκι. Ο star του Breaking Bad και η σύζυγος του έγιναν γονείς για πρώτη φορά και την είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός μέσω του Instagram account του, κοινοποιώντας μία φωτογραφία της συζύγου με την κόρη τους.

Ο Aaron Paul και η σύζυγός του Lauren Parsekian, είναι πιο ευτυχισμένοι από κάθε άλλη φορά και σίγουρα αντιλαμβανόμαστε το γιατί. «Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εξηγήσουν αυτό που μόλις συνέβη στην καρδιά μου», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας του, στην οποία απεικονίζεται η νέα μανούλα με την νεογέννητη κόρη της.

4904CA6B00000578 0 Congrats Breaking Bad star Aaron Paul is a first time father as m 77 1518151516039

Φυσικά ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει και μια φωτογραφία της κόρης του -όπως ακριβώς και έκανε- για να τη δούμε. Η μικρούλα είναι στην αγκαλιά της μαμάς της και τυλιγμένη σε μια κουβερτούλα και νιώθεις πραγματικά πως σε κοιτά μέσα στα μάτια. Αν κρίνουμε μάλιστα από αυτήν της φωτογραφία η νεογέννητη της οποίας ακόμη δεν γνωρίζουμε το όνομα, είναι ολόιδια ο μπαμπάς της.

Δεν συμφωνείς; Δες τις φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Η νέα εμφάνιση της star και τα παραπανίσια κιλά που σχολιάστηκαν