Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις! Τη νέα φωτογράφιση της Kim Kardashian πρέπει να τη δεις asap

Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις! Τη νέα φωτογράφιση της Kim Kardashian πρέπει να τη δεις asap

Η Kim για μία ακόμη φορά μας «βάζει τα γυαλιά»

Ο μήνας που πέρασε σημαδεύτηκε από δύο γεγονότα θα μπορούσε κανείς να πει. Από την γέννηση της Chicago Kardashian WestChicago Kardashian West και το γυμνό ντελίριο της Kim Kardashian στο Instagram. Δεν υπήρξε μέρα που η reality star δεν ανέβασε γυμνή ή σχεδόν γυμνή φωτογραφία της, με τα social media να τρελαίνονται και τα σχόλια να παίρνουν φωτιά. Αρνητικά ή θετικά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί η Kim ό,τι και να είναι αυτό που κάνει το υποστηρίζει ως το τέλος.

Η 37χρονη star αυτήν τη φορά μπορεί να μην ανέβασε κάποια naked selfie, φωτογραφήθηκε όμως για την Vogue της Taiwan και για το beauty ένθετο του περιοδικού και φυσικά για μία ακόμη ήταν εκθαμβωτική. Η Kim πόσταρε στο προσωπικό της account μία γεύση από την φωτογράφιση, πρέπει όμως να την δεις ολόκληρη.

kim kardashian vogue taiwan beauty february 2018 05

Η star έχει ποζάρει στον φακό σε πολλές πόζες με τα ξανθά μαλλιά της να κλέβουν την παράσταση. Όσο και αν ψάξεις όμως δεν θα βρεις γυμνό και αυτό είναι που κάνει την φωτογράφιση της ακόμη πιο sexy. Για πρώτη φορά μετά από καιρό η Kim Kardashian εμφανίζεται ντυμένη και καίει καρδιές με την sexy και όχι μόνο φωτογράφιση της. Αυτό είναι το 6ο εξώφυλλο που κάνει η reality star για την Vogue, αφού έχει φωτογραφηθεί ακόμη για την Vogue της Ισπανίας, της Βραζιλίας, την αμερικάνικη έκδοση της Vogue και δύο φορές για την Vogue της Αυστραλίας.

Αν μην πούμε όμως άλλα και ας σε αφήσουμε να απολαύσεις τις εξαιρετικές και υπέροχες φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery που ακολουθεί.

Διάβασε ακόμη:

Το διαδίκτυο τα «βάζει» με την Kim Kardashian & τις ικανότητές της ως μητέρα