Τι κορμί! Η εμφάνιση της 19χρονης στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης που θα συζητηθεί

Τι κορμί! Η εμφάνιση της 19χρονης στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης που θα συζητηθεί

Είναι μόλις 19 και έχει αυτό το κορμί

Όταν οι γονείς σου είναι διάσημοι και έχουν συνηθίσει να παρακολουθούν σημαντικά events από την πρώτη σειρά, ξέρεις πως όταν έρθει η δική σου σειρά για μια τέτοια εμπειρία θα έχεις μια ανάλογη θέση. Και φυσικά αυτό ακριβώς θα συνέβαινε για τα παιδιά τριών star, τα οποία παρακολούθησαν το show του Tom Ford στο Park Avenue Armory το απόγευμα της Πέμπτης, στο πλαίσιο της Εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο δεν είναι η κεντρική πρώτη σειρά το κομμάτι που θέλουμε να σταθούμε ιδιαίτερα, αλλά η εμφάνιση της 19χρονης κόρης του γνωστού ηθοποιού, η οποία α). έχει ομορφύνει πάρα πολύ από την τελευταία φορά που την είδαμε και β). τι κορμάρα είναι αυτή που έχει;

Η Sistine Stallone παρευρέθηκε στο show του Tom Ford παρέα με τον μικρό αδερφό των Hadid, Anwar και την κοπέλα του Nicola Peltz, αλλά και την 19χρονη κόρη των Uma Therman-Ethan Hawke, Maya, η οποία είναι ολόιδια η μητέρα της (αυτό που λέμε σαν δυο σταγόνες νερό). Ας επανέλθουμε και πάλι στην Sistine όμως, η οποία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και μας άφησε άφωνες με την εμφάνιση της.

Φορώντας ένα μίνι λευκό φόρεμα με γόβες σε ασημί απόχρωση και ένα -ιδιαίτερο- πορτοκαλί πανωφόρι, η Sistine έκανε τα φλας να πάρουν φωτιά, ενώ όλοι σχολίασαν την εμφάνιση της και όχι μόνο. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για το κορμί της, οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

49036B3B00000578 5371199 On point Model Sistine Stallone 19 put on a leggy display as she m 10 1518171885483

Το μόνο σίγουρο είναι πως σε λίγα χρόνια θα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στην βιομηχανία της μόδας.